DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046385-0,55%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Ticaret ve Teknoloji Vurgusu
  • Haber Ondan
  • Teknoloji
  • Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Ticaret ve Teknoloji Vurgusu

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Ticaret ve Teknoloji Vurgusu

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:09
Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Küresel Ticaret ve Teknoloji Vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Diplomasi Forumu’nda Hanzade Doğan’ın Konuşması

Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda konuşan Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı. Doğan, daha küçük ülkelerdeki oyuncuların küresel ilerlemeye katkı sağlamaları için önemli olduğunu belirtti.

Uluslararası Ticaret ve Teknoloji Üzerine Oturum

Hepsiburada’nın ana destekçisi olduğu Antalya Diplomasi extrabet Forumu’nda düzenlenen ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturuma birçok ülkeden önemli isimler katıldı. Oturumda konuşan Hanzade Doğan, ticaretin dünyadaki pek çok sorunu çözebileceğine dikkat çekti.

Teknoloji ve Küresel Refah

Doğan, dünya düzeninin 2. Dünya Savaşı’ndan sonra değiştiğini ve artık teknolojik ürünlerin ticaretinin önem kazandığını belirtti. Teknolojinin, extrabet giriş birçok sorunu çözebileceğini ve gelecekte umudun teknolojide yattığını vurguladı.

Teknolojinin geliştirme ve yaratımının tüm ülkeler için açık olması gerektiğini savunan Doğan, büyük teknoloji şirketlerinin uluslararası ilişkilerde önemli bir rol oynadığını ifade etti. Bunun sonucunda, adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini ve sorumlu teknoloji uygulamalarının extrabet twitter küresel ticaret için temel olacağını belirtti.

Büyük güçlerin veya büyük teknolojinin tekelinde olunmaması gerektiğini vurgulayan Doğan, teknolojinin eşit şartlar altında paylaşılan bir refah yolunda ilerlemesi gerektiğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.