DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 35,0097 0.09%
ALTIN 2.450,990,62
BITCOIN 2094026-0,06%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galaxy Fold Lite fiyatı ve işlemcisi sızdırıldı! Rekabet kızışmaya başladı
  • Haber Ondan
  • Teknoloji
  • Galaxy Fold Lite fiyatı ve işlemcisi sızdırıldı! Rekabet kızışmaya başladı

Galaxy Fold Lite fiyatı ve işlemcisi sızdırıldı! Rekabet kızışmaya başladı

ABONE OL
Temmuz 8, 2020 17:46
Galaxy Fold Lite fiyatı ve işlemcisi sızdırıldı! Rekabet kızışmaya başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katlanabilir telefonlarla ilgili fiyatları nedeniyle bir türlü ısınmadığımız cihazlar hakkında sevindirici bir haber analistlerden geldi.

Abone ol

Galaxy Fold çıktığında yeni bir akıma öncülük eden modellerden olmuş olsa da fiyatı nedeniyle pek tercih edilmedi. Lite olarak adlandırılmasını beklediğimiz yeni model ile bu durum değişebilir.

Temmuz ayında Lite veya Special Edition isimlerinden birini taşıması beklenen telefon hakkında iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Samsung cephesinden bu yıl iki farklı katlanabilir telefon göreceğiz.Bunlardan biri uygun fiyatlı Fold, diğeri ise Galaxy Z Flip‘in 5G modeli olacak. Galaxy Fold 2’nin bu yıl gelmeme olasılığı konuşuluyor, ertelenme gibi bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.

Samsung hakkında büyük sızıntılara sahiplik eden SamMobile’a göre Galaxy Fold Lite fiyatı 900 dolar civarında olacak. İki yıl önce piyasaya sürülen ana modele göre yaklaşık 1000 dolar fark olması bazı şeylerden feragat edecek olmamız anlamına geliyor. Geçen yıl karşımıza çıkan Galaxy Z Flip’in başlangıç fiyatı 1380 dolar idi.

Telefonda yüksek ihtimalle Snapdragon 865 işlemcisini göreceğiz, bu işlemci 5G desteklemesine rağmen telefonda 5G desteklenmeyebilir. Galaxy Z Flip’te gördüğümüz ultra ince ekran tasarımını Galaxy Fold Lite’da da göreceğiz gibi görünüyor.

Uygun fiyatlı katlanabilir telefon üzerinde çalışan tek firma Samsung değil, Huawei de birkaç ay içinde kendi telefonunu duyurabilir. Bakalım bu rekabet telefon fiyatlarına nasıl yansıyacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.