DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uzun yıllar dayanan mobo kabin ürünlerin üretimleri süreçleri

ABONE OL
Eylül 3, 2022 00:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobo kabin imalatı nedir? sorusundan önce bu kabinlerin nerelerde kullanıldığını ve genel olarak mobo kabinlerin neden tercih edildiğini ifade etmemiz daha doğru olacaktır.

 

Ülkemizin yurt dışı dahil olmak üzere birçok sektörden etkilendiğini ve sürekli büyüyen sektörler arasında yer aldığını biliyoruz. Bu nedenle ülkemizin etkilendiği birçok sektörler arasında prefabrik yapı sektörü de yurt dışından ülkemize gelmiş olan ve sürekli de artık tercih edilen bir sanayi kolu haline gelmiştir.

Bunların içerisinde bekçi kulübeleri ve bekçinin rahat edebilmesi adına görevini yaptığı sırada hem ilgili alandaki korumasını hem de daha birçok işlemlerini yapabilmesi adına dört mevsim şartlar altında yani hava durumuna göre ayak uydurabilecek sağlam yapıda üretmiş olduğumuz ürünlerin genel adı mobo kabindir. Biraz fazla uzun tamamlama olmuş olabiliriz ama kabin konteynerler dahil olmak üzere müşterilerimizin pratik ve hızlı bir şekilde barınma ihtiyaçlarını gideren en temel yapı teknolojileridir.

Uzun yıllar dayanan mobo kabin ürünlerin üretimleri süreçleri

Özellikle uzun yıllar süren 4 yıl 5 yıl 10 yıl ve daha fazla süren ürünlerimizin yapım süreçlerinde birden fazla aşama bulunmaktadır. Aşamalar arasında ürünlerimizin üretimlerinde tek tek camlar dahil olmak üzere duvarların bir araya gelmesi, duvar panellerinin bir araya gelmesi, daha birçok bölgede ve alanda farklı tasarımlara sahip özel çözümleri üretmekteyiz.

 

Ürünlerimizde tüm kalite ve ihtiyaçlar müşterilerimizin özel ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmektedir. Bu nedenle der ki genel olarak 4 adıma indirgeyebiliriz. Taşıyıcı sistemi üretilmesi, duvar panellerinin üretilmesi, renk ve aksesuarların yapılması son aşama olarak üründeki tüm ihtiyaçlar doğrultusunda arge çalışmalarının yapılmasıdır.

Genel amaçlı konteyner sistemlerinde büfe bölmeleri yapılabilir

Konteyner malzemeler genellikle en fazla boş olarak tercih edilmektedir. Boş olarak tercih edilmesindeki en önemli nedenler arasında uygun fiyatlar arasında satıldığından dolayı müşterilerimiz boş yapıda yani 21 metrekare veya 18 metrekare malzemeyi tek bir oda ile satın almaya özen göstermektedir.

 

Ama daha çeşitli yani güvenlik personeli olacaksa veya bir ofis olarak kullanılacaksa hatta sosyal tesislerde piknik alanlarında ve buna benzer alanlarda sürekli kullanılacaksa ürünü tasarımında birden fazla bölmede olmasına müşterilerimiz daha önemli vermektedir.

 

Ürünlerimizin bölmelerinin artması ve azalması müşterilerimizin istekleri ve doğrultusunda olmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.