DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20496231,12%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yedi Ülkenin Büyükelçilerini Kabul Etti
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yedi Ülkenin Büyükelçilerini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yedi Ülkenin Büyükelçilerini Kabul Etti

ABONE OL
Nisan 25, 2024 17:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yedi Ülkenin Büyükelçilerini Kabul Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Güven Mektupları Sunuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras Büyükelçisi Mauricio Arturo Bueso Chinchilla, Namibya Büyükelçisi Martin Andjaba, İzlanda Büyükelçisi Arni Thor Sigurdsson, Mozambik Büyükelçisi Santos Alvaro, Mauritius Büyükelçisi Christelle Sohun, Nepal Büyükelçisi Tapas Adhikar ve Laos Büyükelçisi Latsamy Keomany’a kabulde bulundu. Büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektuplarını sundu.

Hatıra Fotoğrafı Çektirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde bulunduğu büyükelçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Görüşmede, ilişkilerin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması konuları ele alındı.

Büyükelçiler Tek Tek Kabul Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrı ayrı olarak Honduras Büyükelçisi Mauricio Arturo Bueso Chinchilla, Namibya Büyükelçisi Martin Andjaba, İzlanda Büyükelçisi Arni Thor Sigurdsson, Mozambik Büyükelçisi Santos Alvaro, Mauritius Büyükelçisi Christelle Sohun, Nepal Büyükelçisi Tapas Adhikar ve Laos Büyükelçisi Latsamy Keomany’i kabul etti. Görüşmeler, Türkiye ile söz konusu ülkeler arasındaki diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik adımların ele alındığı önemli bir platform sunarken, karşılıklı iş birliğinin artırılması hedeflendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.