DOLAR 32,4075 0.14%
EURO 34,8121 0.02%
ALTIN 2.401,300,20
BITCOIN 19274813,43%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Doğa Severlere Ramazan Bayramı Müjdesi
  • Haber Ondan
  • Ekonomi
  • ‘Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Doğa Severlere Ramazan Bayramı Müjdesi

‘Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Doğa Severlere Ramazan Bayramı Müjdesi

ABONE OL
Nisan 7, 2024 16:08
‘Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Doğa Severlere Ramazan Bayramı Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Parklar ve Tabiat Parkları Doğaseverleri Bekliyor

‘Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü bünyesindeki milli parklar ve tabiat parkları, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde doğayla iç içe olmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Doğayla İç İçe Eğlence ve Huzur Dolu Anlar

Genel Müdürlüğün yetki ve sorumluluğundaki 662 korunan alan, ziyaretçilere eğlenme, dinlenme ve boş zamanlarını değerlendirme imkanı sunuyor. Şehir yaşamından uzaklaşıp doğada vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için milli parklar ve tabiat parkları, hafta sonları ve tatil dönemlerinde cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Tedbirler Alındı

Baharın gelmesiyle artan ziyaretçi sayısını göz önünde bulunduran Genel Müdürlük, milli parklar ve tabiat parklarından huzur içinde yararlanabilmeleri için gerekli tedbirleri aldı. Tesislerin bakımı ve temizliği sağlandı, güvenlik tedbirleri artırıldı.

Doğanın Zenginliğini Keşfetme Fırsatı

Bakan Yumaklı, korunan alanların ziyaret edilmesinin önemine vurgu yaparak, doğanın zenginliğini keşfetmek isteyenlere 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini değerlendirme çağrısında bulundu. Ayrıca, orman yangınlarına karşı da uyarılarda bulunarak herkesin huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.