DOLAR 32,5353 0.25%
EURO 34,9498 0.39%
ALTIN 2.442,160,16
BITCOIN 20667680,44%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Shebaro, Filistin Konusundaki Görüşlerini AA Muhabirine Açıkladı
  • Haber Ondan
  • Dünya
  • Shebaro, Filistin Konusundaki Görüşlerini AA Muhabirine Açıkladı

Shebaro, Filistin Konusundaki Görüşlerini AA Muhabirine Açıkladı

ABONE OL
Mart 15, 2024 14:05
Shebaro, Filistin Konusundaki Görüşlerini AA Muhabirine Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Shebaro’nun İsrail’in Gazze Saldırıları Hakkındaki Değerlendirmeleri

Emekli ABD Özel Kuvvetleri mensubu Shebaro, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını savaş suçu olarak nitelendirerek uluslararası hukuku ihlal ettiğini belirtti. Sivillere yapılan saldırıların uluslararası toplumun dikkatine getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Medyanın Filistin Haberlerine Yaklaşımı

Shebaro, ana akım medyanın Filistin konusunda tarafsız olmadığını ve haberlerin “yarım yamalak” aktarıldığını eleştirdi. Gazze’deki olayların doğru bir şekilde yansıtılmadığını ve sahadan gelen haberlerin propaganda olarak nitelendirildiğine dikkat çekti.

ABD’nin İsrail’e Yaklaşımı

ABD’nin İsrail’in saldırıları sırasında sergilediği tutumunu eleştiren Shebaro, ABD’nin sivilleri koruma çağrılarının samimiyetsiz olduğunu belirtti. İsrail’e yönelik yaptırımların yetersiz olduğunu ifade ederek, medyanın bu konudaki tutumunu sorguladı.

Aaron Bushnell Olayı

ABD Hava Kuvvetleri mensubu Aaron Bushnell’ın Gazze’deki soykırıma karşı yaptığı protestoyu değerlendiren Shebaro, bu tür eylemlerin dünya kamuoyunun dikkatini çektiğini ve insanların gerçekleri görmesine katkı sağladığını belirtti. Ayrıca Bushnell’ın eyleminin trajik ve korkunç olduğunu vurguladı.

Sosyal Medyada Viral Olan Konuşma

Shebaro, savaş karşıtı konuşmasıyla sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Filistin’de yaşananları savaş olarak değil, etnik temizlik ve soykırım olarak nitelendirmiş ve ABD’nin bu konudaki rolünü eleştirmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.