DOLAR 32,5685 0.29%
EURO 34,9359 0.54%
ALTIN 2.443,860,23
BITCOIN 2053486-0,47%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biden Netanyahu İlişkisi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Biden Netanyahu İlişkisi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Mart 12, 2024 14:04
Biden Netanyahu İlişkisi Hakkında Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Biden, Netanyahu ile İlgili Planlarını Açıkladı

‘The Times of Israel’ haberine göre, Biden, New Hampshire eyaletinden Beyaz Saray’a dönüşü sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Biden, Netanyahu’nun İsrail’e artık faydadan çok zarar verdiğini belirterek, 10 Mart’taki açıklamalarıyla ilgili Knesset’e hitap planı olmadığını söyledi.

Biden, Netanyahu ile Görüşme Planı Olmadığını Belirtti

Netanyahu ile görüşme planı olup olmadığı sorusuna “Hayır.” cevabını veren Biden, İngilizce bir terim olan “come to Jesus” konuşması yapma ihtimaline ilişkin soruya ise “Bakalım, göreceğiz.” yanıtını verdi.

Netanyahu’nun Açıklamaları

Geçtiğimiz günlerde Fox News’te konuşan Netanyahu, Biden ile temel hedefler konusunda anlaşmalarının olduğunu ancak anlaşmazlıkların da bulunduğunu belirterek, karar verme yetkisinin İsrail’e ait olduğunu vurgulamıştı.

Biden, 9 Mart’ta Kongre’de bir senatörle yaptığı konuşma sırasında, Gazze’ye insani yardımın girişine izin vermeyen Netanyahu’nun fikrini değiştirmek için “İsa’ya gel” konuşması yapacağını ifade etmişti. “İsa’ya gel” ifadesi, birinin tavırlarını değiştirmesi için yapılan müdahale konuşmasını ifade ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.