DOLAR 32,4551 -0.11%
EURO 34,7458 -0.67%
ALTIN 2.435,940,00
BITCOIN 2063202-1,30%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Party City Apple Pay’i Kabul Ediyor mu?

Party City Apple Pay’i Kabul Ediyor mu?

ABONE OL
Ocak 11, 2023 12:38
Party City Apple Pay’i Kabul Ediyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Party City’den bir ürün satın almayı düşünüyorsanız Apple Pay’i kabul edip etmediklerini öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu, nakit veya kredi kartı kullanmak yerine iPhone’unuzla ödeme yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca zamandan ve paradan tasarruf edeceksiniz.

Apple Cüzdanınızla ödeme yapın

Bir Apple kullanıcısıysanız, Apple Pay’i duymuş olabilirsiniz. Bu hizmet, bir milyondan fazla satıcıda temassız güvenli alışveriş yapmanızı sağlar. Restoranlarda, mağazalarda ve ATM’lerde ödeme yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca ABD’deki arkadaşlarınıza ve ailenize para göndermenizi sağlar. Bu özelliğin nasıl kurulacağı ve kullanılacağı aşağıda açıklanmıştır.

Apple Wallet ile ödeme yapmak istediğinizde öncelikle Wallet uygulamasını açmanız gerekiyor. Ardından, yan düğmeye iki kez dokunun. Oradan, ödemeler için kullanılabilecek kartların bir listesini göreceksiniz. Kartınızı seçin ve eklemek için yönergeleri izleyin.

Ardından, şifrenizi girmek isteyeceksiniz. Bu, işlemi onaylamanıza izin verecektir. Kodu girdikten sonra bir çınlama sesi duyarsınız ve ödemeniz onaylanır.

Bir ödemeyi Mac’inizde de onaylayabilirsiniz. Bunu yapmak için yan düğmeyi çift tıklayın ve istemleri izleyin.

Alternatif olarak, Apple Watch veya Siri kullanan birine ödeme göndermeyi seçebilirsiniz. Daha sonra telefonlarına para gönderdiğinize dair bir bildirim alacaklar. Onayladıktan sonra, gönderdiğiniz tutarı gözden geçirebilir ve çok fazla veya çok azsa reddedebilirler.

Şu andan itibaren, Venmo veya PayPal gibi diğer ödeme uygulamalarına para göndermenize izin verilmiyor. Ancak yine de Apple Wallet aracılığıyla ABD’deki arkadaşlarınıza para gönderip alabilirsiniz.

Apple Pay’i kabul eden birkaç çevrimiçi mağaza da vardır. Bunlara Etsy, Starbucks ve Uber Eats dahildir. Bu hizmetin en iyi avantajlarından bazıları, kullanımının kolay olması, kimlik gerektirmemesi ve diğer geleneksel ödeme yöntemlerinden daha güvenli olmasıdır.

Apple Pay çoğu banka ve kredi kartıyla çalışsa da birkaç sınırlama vardır. Örneğin, banka hesabınıza yalnızca en fazla 1.500 ABD Doları aktaracaktır. Ve paranın ulaşması üç iş günü kadar sürer.

iPhone X’inizi kullanarak ABD’deki arkadaşlarınıza para göndermek için Apple Pay’i kullanabilirsiniz. Apple Wallet’ı kullanmanın yanı sıra, Venmo, CashApp ve Apple Pay’i kullanarak da arkadaşlarınıza para gönderebilirsiniz.

Apple Pay’i kabul eden bir mağaza bulun

Apple Pay kullanıyorsanız Party City’de bunu kabul eden bir mağaza bulabilirsiniz. 900’den fazla lokasyonla en büyük parti tedarik şirketlerinden biridir. Ayrıca Apple Pay kullanan müşterilerine para iadesi de sunuyorlar.

Mağazaya gittiğinizde, uygulamada kabul edilip edilmediğini gösteren bir simge göreceksiniz. Onaylamak için Haritalar Uygulamasını da kontrol edebilirsiniz.

Hala Apple Pay’i desteklemeyen çok sayıda mağaza olsa da destekleyen perakende satış yerlerinin sayısı artıyor. Perakendecilerin yanı sıra restoranlar, benzin istasyonları, basketbol salonları ve üniversiteler gibi daha birçok yer Apple Pay’i destekler. Liste giderek büyüyor.

Apple Pay aracılığıyla bağış kabul eden birçok kar amacı gütmeyen kuruluş da vardır. Bu, şahsen ödeme yapmanızı veya arkadaşlarınıza ve ailenize para göndermenizi kolaylaştırır. Apple Pay’i kullanmak hızlı ve güvenlidir.

ABD’de perakendecilerin %85’i Apple Pay’i kabul ediyor. Chase ve Wells Fargo gibi ülkedeki bazı büyük bankalar da Apple Pay işlemlerine izin veriyor.

Ayrıca dünya çapında Apple Pay entegrasyonlarını genişletmeye başlayan birkaç ülke var. Bunlardan biri Çin. Bir diğeri de Japonya. Ayrıca, Birleşik Krallık ve Kanada’nın da aynı yolu izlemesi muhtemeldir.

Apple Pay’i kabul eden mağazayı bulmak için web sitelerini ziyaret edebilir veya Apple Haritalar’da bir işletme arayabilirsiniz. Haritadaki bilgi kartı, konumun Apple Pay’i destekleyip desteklemediğini size söyleyecektir. Logosu ve adresinin yanı sıra, konumla ilgili ek ayrıntıları da gösterecektir. Bunlar yol tariflerini, fotoğrafları ve Bilinmesi Gerekenler bölümünü içerir.

İhtiyacınız olan bilgi görüntülenmiyorsa, Haritalar Uygulamasındaki bilgi düğmesine dokunmanız gerekebilir. Bilgiler henüz güncellenmemiş olabilir.

Örneğin, Party City gibi büyük bir perakende zinciri ödeme sistemini güncellemediyse Apple Pay’i kabul edemez. Ancak daha küçük, yerel bir işletmenin Apple Pay’i kabul eden bir satış noktası sistemi olabilir.

Ödeme yapma zahmetinden kurtulun

iPhone’unuzla ödeme yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İster gerçek mekanda faaliyet gösteren bir mağazada alışveriş yapıyor olun, ister bir havaalanı terminalinde hareket halindeyken, mobil cüzdanınız kullanıma hazırdır. En sevdiğiniz havayolu şirketinin uçak içi menüsünde bile kullanabilirsiniz. Apple’ın yeni mobil ödeme platformu, kredi kartı bilgilerinizi güvende tutmanın kolay bir yoludur. Şahsen ödemeyi tercih edenler için NFC (yakın alan iletişimi) üzerinden hızlı ve hızlı ödeme bile yapabilirsiniz. Apple’ın en yeni mobil ödeme sistemi henüz Android ile uyumlu olmasa da şirket, mobil cüzdanının her iki platformda da çalışan bir sürümü üzerinde çalışıyor.

Apple’ın mobil ödeme çözümünü kullanmanın en önemli faydalarından biri, normalde nakit bulabileceğiniz çoğu yerde hızlı ve kolay ödemeler yapabilmenizdir. Platform, satın alımlarınız için ödeme yapmanızı ve dakikalar içinde banka hesabınıza yatırmanızı sağlar. Bu, hareket halindeyken birden fazla ödeme yapması gerekenler için büyük bir nimet. Ayrıca, kredi kartınızdan iPhone’unuza para transferi için ücret ödemekten kaçınma meselesi de var. Mobil cüzdanı kullanmak, cep telefonunuzda gereksiz dolaşım ücretleri biriktirmemenizi de sağlar.

Party City tarafından uygulanan fiyatlar

Party City, Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika’da lider bir parti malzemeleri sağlayıcısıdır. Tatiller, partiler ve etkinlikler için çeşitli temalı ürünler ve diğer parti malzemeleri var. Çevrimiçi sipariş verebilir veya yakındaki bir mağazayı bulabilirsiniz.

Party City tarafından uygulanan fiyatlar zaman zaman değişebilir. Party City’nin iade politikası vardır. Satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız 30 gün içerisinde değişim veya iade yapabilirsiniz. Vergiler ve nakliye ve işlem ücretleri için geri ödeme mümkün değildir.

Party City, çok çeşitli ödeme yöntemlerini kabul eder. Kredi kartınız veya mobil cihazınız ile ödeme yapabilirsiniz. Ancak Apple Pay, Party City’deki tüm konumlarda kabul edilmez. Diğer ödeme şekillerine ek olarak, Alipay veya ödeme hesabı kullanabilirsiniz.

Hizmetleri kullanmak için bu Koşulları kabul etmelisiniz. Şartlar, siz ve Party City arasında yasal olarak bağlayıcı bir sözleşme oluşturur. Bu sözleşme, federal ve eyalet mahkemesi kuralları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere New Jersey ve ABD yasalarına tabidir.

Party City, kredi kartlarınız ve banka hesaplarınız için alışveriş yapmanız ve bunları yönetmeniz için kolay bir yol sunarken, yapılan tüm satın alma işlemlerinden yine de siz sorumlusunuz. Bir anlaşmazlık durumunda, konuyu Şartlara uygun olarak çözmelisiniz.

Burada belirtilen şartlar ve koşullar, siz ve Parti Şehri arasındaki tüm anlaşmayı oluşturacak ve siz ve Parti Şehri arasındaki önceki tüm sözlü ve yazılı anlaşmaların, beyanların ve mutabakatların yerine geçecektir. Sözleşmenin ihlali dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere hiçbir davranış biçimi, bu Koşulların değiştirilmesine neden olmaz. Aksi belirtilmedikçe, bu Koşullar New Jersey yasalarına göre yorumlanacaktır.

Mülkleri kullanarak, Party City’ye, onun haleflerine, vekillerine ve bağlı kuruluşlarına dünya çapında, münhasır olmayan, geri alınamaz, devredilebilir, telifsiz, alt lisanslanabilir ve sürekli kullanım, çoğaltma, dağıtma, değiştirme ve Mülklerin işleyişi ile bağlantılı olarak Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçeriğinizi görüntüleyin. Bu haklar, adınız, resminiz, benzerliğiniz ve diğer kişisel bilgilerinize ilişkin hakları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Kaynak: https://howcanpay.com/does-party-city-accept-apple-pay/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.