DOLAR 32,4563 -0.11%
EURO 34,7444 -0.68%
ALTIN 2.437,820,08
BITCOIN 2068477-0,81%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muya tüm siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti veriyor

Muya tüm siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti veriyor

ABONE OL
Kasım 23, 2021 14:25
Muya tüm siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ürün ve hizmetlerin de her zaman müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutan Muya yine müşterilerinden yana bir safta duruyor. Muya internet sitesi üzerinden alışveriş yapan tüm müşterilerine ve tüm siparişleri ücretsiz kargo hizmeti sunuyor. Atmış olduğu her adımla rakiplerinden önde bulunan Muya, başarılı çalışmaları ile ayakkabı ve sandalet sektörüne adını altın harflerle yazdırıyor.

Muya ürün yelpazesini genişletiyor

Her geçen gün ürün yelpazesini genişleten ve yenilikleri bünyesinde barındıran Muya kadın terlik modelleri ile oldukça dikkat çekiyor. Bilindiği gibi kadınlar hem yaz aylarında Hem de kış aylarında terlik giymeyi şıklığın bir parçası olarak görüyor. Öte yandan terlikler kış mevsiminde ayaklarda rahatlama sağladığı ve terlemeyi önlediği için oldukça faydalı birer ürün olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan yine terlikler kış mevsiminde soğuk hava koşullarında bireylerin ayaklarını sıcak tutarak hastalıklardan korunmasına da olanak sağlıyor.

Muya kış koleksiyonu içerisinde erkek ev terliği, kadın ev terliği, botlar, ayakkabılar ve patikler ile tüketicilere hizmet sağlıyor. Güvenli bir internet sitesini hayata geçiren Muya burada güvenli ödeme seçenekleri ile müşterilerinin her türlü kart bilgilerini güvenle paylaşıp alışveriş yapabilecekleri e-ticaret platformunu da oluşturmuş bulunuyor. Site üzerinden ücretsiz kargo hizmeti vermesi de kendisine ait internet sitesinin ürün ve hizmet satışında kullanılmasının önünü açıyor. Muya kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.