DOLAR 32,4992 0.08%
EURO 34,9513 0.44%
ALTIN 2.428,65-0,40
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mülk Satışlarında Filistin Meselesi: Barış Aktivistlerinden Açıklamalar
  • Haber Ondan
  • Dünya
  • Mülk Satışlarında Filistin Meselesi: Barış Aktivistlerinden Açıklamalar

Mülk Satışlarında Filistin Meselesi: Barış Aktivistlerinden Açıklamalar

ABONE OL
Mart 11, 2024 14:05
Mülk Satışlarında Filistin Meselesi: Barış Aktivistlerinden Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rich Siegel: “Soykırımın Ortasında Satış Yapmak Ahlaksızdır”

ABD’den barış aktivisti Rich Siegel, mülk satışı yapılan toplantılara tepki göstererek, bu tür etkinliklerin ayrımcılık karşıtı yasalara aykırı olduğunu ve uluslararası hukuka ters düştüğünü belirtti. Siegel, İsrail’in Gazze’de soykırım yaptığını ve bu duruma son verilmesi gerektiğini vurgulayarak, olayın ahlaki açıdan kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

David Mivasair: “Soykırımın Destekçileriyle Mücadeleye Devam Edeceğim”

Kanada’dan haham David Mivasair ise İsrail’in Gazze’ye saldırılarını soykırım olarak nitelendirerek tepkisini dile getirdi. Mivasair, sinagoglarda yapılan yasa dışı gayrimenkul satış toplantılarına karşı artan insan tepkilerini ve mücadeleyi anlattı. İnsanların artık olanları daha fazla fark etmeye başladığını belirten Mivasair, adaletsizliğe karşı duruşunu sürdüreceğini ifade etti.

Sinagog Yetkilileri: “Sadece Eğitim Amaçlı Toplantılar”

Keter Torah Sinagogu yetkilileri ise toplantıların sadece eğitici ve bilgilendirici amaçlarla düzenlendiğini savunarak, satış işlemi yapılmadığını iddia etti. HeraldPR şirketinin Üst Yöneticisi Juda Engelmayer ise sinagogun sadece kiralandığını belirterek, etkinliklerin uzun yıllardır devam ettiğini ve genellikle yerel izleyicilerin ilgisini çektiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.