DOLAR 32,4676 0.08%
EURO 34,9705 0.38%
ALTIN 2.442,210,16
BITCOIN 2033664-1,96%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Motosiklet Kazasında Ölümlere Neden Olan Sürücüye Hapis Cezası
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • İstanbul’da Motosiklet Kazasında Ölümlere Neden Olan Sürücüye Hapis Cezası

İstanbul’da Motosiklet Kazasında Ölümlere Neden Olan Sürücüye Hapis Cezası

ABONE OL
Nisan 11, 2024 17:07
İstanbul’da Motosiklet Kazasında Ölümlere Neden Olan Sürücüye Hapis Cezası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osman Berkant Keskin 8 Yıl 4 Ay Hapis Ceza Aldı

İstanbul Eyüpsultan’da çarptığı motosikletteki Murat Vermez ve Nazlıcan Yolcu’nun ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan motosiklet sürücüsü Osman Berkant Keskin, “bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tanıkların İfadeleri Mahkemede Değerlendirildi

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, sanık Keskin ve taraf avukatları hazır bulundu. Mahkemede Nazlıcan Yolcu’nun arkadaşı Ceylan Ayan’ın tanıklık talebi üzerine ifadesi alındı. Ayan, olay anında yaşananları anlatırken, “Temas anını görmedim, biz bir süre gittikten sonra durduk, gidiş anında duramadık” dedi.

Hapis Cezasına İlişkin Mahkeme Kararı

Mahkeme heyeti, suçun işleniş biçimini, taksire dayalı kusurun ağırlığını ve diğer unsurları dikkate alarak Osman Berkant Keskin’i 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanığın geleceği üzerindeki olası olumsuz etkilerini göz önünde bulundurarak cezanın miktarını belirledi.

Geçmişte sosyal medya hesabından “şımarığım” ifadeleriyle paylaşımlarda bulunan Keskin’in, mahkemede yaptığı şımarıklık ifadeleri de dikkate alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.