DOLAR 32,4482 0.02%
EURO 34,9564 0.31%
ALTIN 2.433,08-0,21
BITCOIN 2037505-1,59%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gümüşpala Mahallesi’ndeki Gölde Renk Değişimi ve Kötü Koku Endişesi
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Gümüşpala Mahallesi’ndeki Gölde Renk Değişimi ve Kötü Koku Endişesi

Gümüşpala Mahallesi’ndeki Gölde Renk Değişimi ve Kötü Koku Endişesi

ABONE OL
Nisan 9, 2024 17:06
Gümüşpala Mahallesi’ndeki Gölde Renk Değişimi ve Kötü Koku Endişesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölde Renk Değişimi ve Kötü Koku

Gölün, Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki kıyı kesimlerinde renk değişimi dikkati çekti. Suyun rengi kahverengi ve kızıla dönüşürken, etrafa kötü koku yayıldı. Çevrede yaşayanlar, kötü kokudan endişe ederken yetkililerin gölde temizlik çalışması başlatmasını istedi. Göl kenarındaki plastik şişe, poşet ve yiyecek ambalajları dikkati çekti.

Yerel Halkın Endişesi

Bölgede 18 yıldır esnaflık yapan Hasan Kal, gölün temizliği konusunda hiçbir yerel yönetimin çalışma yapmadığını öne sürdü. Müşterilerin de bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren Kal, “Gölde temizlik yapılmıyor. Lağım fareleri de görülüyor. Sadece ben değil, burada oturan herkes bu durumdan şikayetçi.” dedi.

Göl yanındaki kafede oturan İdris Şahin, zaman zaman gölden kötü koku yayıldığını dile getirerek, “Gölde kapsamlı bir temizlik çalışması yapılması gerekir. Burası hiç temiz olmadı. Buraya yakın noktaya atık tesisi yapıldı ama yine de düzelmedi. Kötü koku da yayılıyor. 32 senedir bu mahallede oturuyorum, maalesef her zaman bu sorunu yaşadık.” şeklinde değerlendirmesini yaptı.

Çocuğuyla yürüyüş yapmak için göl kenarına gelen Ersin Yılmazer ise umduğu gibi bir manzarayla karşılaşmadığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.