DOLAR 32,5139 0.05%
EURO 34,9452 -0.19%
ALTIN 2.439,600,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğan Cem Klasik Müziğin Yükselen Yıldızlarından Olmaya Devam Ediyor!
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Doğan Cem Klasik Müziğin Yükselen Yıldızlarından Olmaya Devam Ediyor!

Doğan Cem Klasik Müziğin Yükselen Yıldızlarından Olmaya Devam Ediyor!

ABONE OL
Mart 3, 2022 12:37
Doğan Cem Klasik Müziğin Yükselen Yıldızlarından Olmaya Devam Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 yaşında birinin nasıl böyle bir uzmanlığa sahip olabileceğini anlamak zor ama Cem kısa sürede klasik müzik dünyasının yükselen yıldızı oldu. Hem popüler hem de klasik müzikten farklı zevkleri bir araya getiriyor.

Küçük yaşta başlayan müzik eğitimi liseye kadar devam etti. Zonguldak’ta iken müzik eğitimini ilerletti. Doğan Cem, Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzik Eğitimi alma şansını yakaladı ve burada Melike Bolat’tan şan dersleri alarak devam etti. İşte o zaman, sonunda kendisini İstanbul’daki şu anki konumuna götürecek birçok fırsatı gördü. Cem bu yıl konservatuardan mezun olacak ve hedefi ise İsviçre’de opera eğitimine devam etmek.

Müziğe Nasıl Adım Attı?

Doğan Cem, müziğe nasıl adım attığıyla ilgili şunları söylüyor: “Buraya gelmek uzun ve zor bir süreçti ama sonunda ilkokulda sesimi öğrendiğim için mutluyum. Liseye kadar öğretmenim ve özel müzik dersleri, müziğe olan tutkumun peşinden gitmemi sağladı ve yurt dışında yarışmalar kazandım.” Aynı zamanda geleceğe dair ise “Kendi şarkılarımı yayınlamaya devam edeceğim ama bu biraz zaman alacak. Bir de yurt dışına gitmek ve orada ilginç bir şeyler yapmak istiyorum.

Ancak aynı zamanda akademik kariyer yapmakla da ilgileniyorum, böylece istediğim her şey gerçekleşebilir.” açıklamalarını yaptı. Geleceğin önemli sanatçılarından biri olarak görülen genç ismin neler yapacağı merak ediliyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.