DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9593 -0.05%
ALTIN 2.455,990,82
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdurrahman Tutar Morris Tiyatro’sunda Yeni Nesillere Oyunculuğu Öğretiyor
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Abdurrahman Tutar Morris Tiyatro’sunda Yeni Nesillere Oyunculuğu Öğretiyor

Abdurrahman Tutar Morris Tiyatro’sunda Yeni Nesillere Oyunculuğu Öğretiyor

ABONE OL
Mart 11, 2022 12:50
Abdurrahman Tutar Morris Tiyatro’sunda Yeni Nesillere Oyunculuğu Öğretiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Morris Tiyatro topluluğu 2017 yılında Abdurrahman Tutar tarafından oluşturuldu. Başarılı ve yetenekli oyuncu Abdurrahman Tutar 1995 Erzincan doğumludur. Daha küçük yaşta tiyatroya olan ilgisiyle birlikte oyunculuk alanında çeşitli eğitimler almaya başlamıştır. Bu süreçte birçok üniversitenin tiyatro topluluklarında da yer almıştır. 2009 yılından itibaren bu alanda amatör bir iş deneyiminde bulunmuştur.

Yaşının ilerleyen zamanlarında Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama eğitimleri almıştır. Sonrasında ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol alarak bu alanda profesyonel bir çalışma sürdürmeye başlamıştır. Aynı zamanda Morris Tiyatro topluluğu ile de yeni nesillere, çocuklara oyunculuk eğitimleri vermektedir.

Abdurrahman Tutar Setlere Yeniden Hazırlanmaya Başladı

Abdurrahman Tutar  yakın zamanda televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan Barbaroslar dizinde prop ekibi olarak dekor ressamlığı yapmıştır. Bunun yanı sıra bireysel olarak film çalışmaları da gerçekleştiriyor. Bu bakımdan uzun süre daha setlerdeki hazırlığının devam edeceği görülüyor. Her dönem yeteneğine tecrübe katarak ilerleyen Tutar, çevresindekilerden de büyük övgüler alıyor.

Hem tiyatro hem de oyunculuk alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra Abdurrahman Tutar, yönetmenlik de gerçekleştirmektedir. Kendi yönettiği ve sahnelediği birçok tiyatro oyunu olmuştur. Aynı zamanda aldığı ödüllerle de kariyerinin basamaklarını tek tek çıkmaya devam etmektedir. Abdurrahman Tutar’ın tüm kariyer çalışmalarını ayrıca sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Sosyal Medya Linkleri:
Facebook:
https://www.facebook.com/abdurrahmantutr/
İnstagram:
https://www.instagram.com/abdurrahmantutr/
Pinterest:
https://tr.pinterest.com/abdurrahmantutr/
Twitter:
https://twitter.com/abdurrahmantutr
Linkedin:
https://www.linkedin.com/in/abdurrahmantutr/

Bilgi Paneli:

https://g.co/kgs/RLMHc8

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.