DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044605-2,20%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beyoğlu Nusretiye Camii’nde Dramatik Olay: İntihar ve Cinayet

Beyoğlu Nusretiye Camii’nde Dramatik Olay: İntihar ve Cinayet

ABONE OL
Mart 26, 2024 17:10
Beyoğlu Nusretiye Camii’nde Dramatik Olay: İntihar ve Cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İntihar ve Cinayet Olayı

Beyoğlu Nusretiye Camii’nde dün yaşanan olayda, bir kişinin silahla intihar ettiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda intihar eden kişinin Uğur Falay (35) olduğu belirlendi. Falay’ın geçmişte yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Aile İçin Büyük Acı: Anne ve Kız Kardeş Cinayete Kurban Gitti

Uğur Falay’ın annesi Hüsna Falay (58) ile kız kardeşi İrem Falay (21), Bahçelievler’de yaşadıkları evde silahla vurularak öldürüldü. Cinayet sonrasında cenazeler Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak aile yakınlarına teslim edildi.

Cenaze Töreni ve Duygusal Anlar

Üç cenaze için Yenibosna Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İrem Falay’ın öğrencileri de törene katılarak duygusal anlar yaşadı. İrem Falay’ın öğrencilerinden bazıları tabutun başında göz yaşlarına boğulurken, öğrencilerinden Burak Kaya ve Şoreş Tunç, Falay’ı neşeli, huzurlu ve sevecen bir insan olarak anlattı.

Öğrenciler, İrem Falay’ı hem koçları hem de arkadaşları olarak gördüklerini dile getirerek yaşadıkları şok ve üzüntüyü ifade ettiler. Cenazelerin defnedilmek üzere Batman’a götürüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.