DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046208-2,46%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP İl Binası Satın Alma Soruşturması Derinleşiyor

CHP İl Binası Satın Alma Soruşturması Derinleşiyor

ABONE OL
Mart 22, 2024 17:07
CHP İl Binası Satın Alma Soruşturması Derinleşiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valiz ve Çantalarla Getirilen Paraların Sayımıyla İlgili Soruşturma Sürüyor

CHP il binasının satın alınmasına dair iddia edilen valiz ve çantalarla getirilen paraların sayılmasıyla ilgili görüntülere dair soruşturma derinleştiriliyor.

İfade Vermek İçin İstanbul Adliyesi’ne Gidildi

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel, “şüpheli” sıfatıyla Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi. Avukat Gökhan Taşkapan’ın ofisinde olduğu belirtilen para teslimi sırasında Öksel’in de bulunduğu ifade ediliyor.

Çeşitli İsimler İfade Verdi

Soruşturma kapsamında şu ana kadar binayı CHP’ye sattığı iddia edilen Ali Rıza Braka, avukatı Gökhan Taşkapan, CHP İBB Meclis üyesi Fatih Keleş, eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz ile paraların taşınmasına yardım ettiği iddia edilen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ifade verdi. CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer’in ifadeye çağrıldığı, eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ise bugün ifade vermesi bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.