DOLAR 32,4646 -0.03%
EURO 34,9112 0.29%
ALTIN 2.430,43-0,33
BITCOIN 2022129-2,63%
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayalon, ABC News Avustralya’ya İsrail’in Gazze’deki Saldırıları Hakkında Konuştu
  • Haber Ondan
  • Dünya
  • Ayalon, ABC News Avustralya’ya İsrail’in Gazze’deki Saldırıları Hakkında Konuştu

Ayalon, ABC News Avustralya’ya İsrail’in Gazze’deki Saldırıları Hakkında Konuştu

ABONE OL
Mart 16, 2024 14:03
Ayalon, ABC News Avustralya’ya İsrail’in Gazze’deki Saldırıları Hakkında Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayalon’un Filistinliler ve İki İsrail Bakanı Hakkındaki Açıklamaları

Ayalon, ABC News Avustralya’ya verdiği röportajda, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsrail’in saldırıları altındaki Filistinlilerin durumuna ilişkin soruyu yanıtlayan Ayalon, “Özgürlüğü hayal eden ancak onu göremeyen insanların hayatı. Beğensek de beğenmesek de milyonların hayatını kontrol ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Filistinli Olsaydınız İsrail’e Karşı Nasıl Hareket Ederdiniz?

Gazze veya işgal altındaki Batı Şeria’da yaşayan bir Filistinli olsaydınız, İsrail’e bakış açınız ne olurdu?” sorusuna ise Ayalon, “Özgürlüğümü elde etmek için İsrail’e karşı savaşırdım. Özgürlüğüme ulaşmak için her şeyi yapardım.” yanıtını verdi.

İsrail Bakanlarına Yönelik Değerlendirme

İsrail’in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ve Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in durumuyla ilgili sorulan soruya karşılık Ayalon, “Onları terörist olarak görüyorum. İsrail toplumunun küçük bir kısmını temsil ediyorlar ama güçlerini bizim koalisyon sistemimizden alıyorlar.” açıklamasında bulundu.

Çocukların Öldürülmesi ve Hamas İddiası

Muhabirin, “İsrail’in neden bu kadar çok çocuğu öldürmeye ihtiyaç duyduğunu anlamadığını” belirtmesi üzerine Ayalon, “Buna ihtiyacımız yok. Hamas’ın siviller arasına yerleştiğini” öne sürerek, durumu değerlendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.