DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20740930,72%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SOSYAL MEDYAYA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GELİYOR

SOSYAL MEDYAYA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GELİYOR

ABONE OL
Eylül 18, 2020 14:15
SOSYAL MEDYAYA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedat Araz’dan yeni proje!

Sosyal medya, hayatımızın vazgeçilmezleri haline geldi. Beğeniler ve takipleşmeler, imaj belirlemede etkili olmaya başladı. Yapılan araştırmalarla sosyal medya kullananların yaş ortalaması 12 olarak belirlendi. Uzmanlara göre bu yaş ortalaması, birçok tehlike barındırıyor. Çünkü sosyal medya, karanlık ve ıssız bir yer olarak tanımlanıyor.

Pandemi sürecinde çocuklarla birlikte ebeveynlerde sosyal medya kullanıyor. Görüşme ve ödeme gibi işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor. Ancak anne ve babalar, sosyal medyadaki ahlak dışı eylemleri görünce ister istemez çocukları için endişelendiriyor.

Bu zorlu durum için Siyah Kalp Medya A.Ş, mükemmel birçok proje geliştirdi. Sosyal medya fenomenlerinde destek olmasını istedi.

“Amacımız, Sosyal Medyanın Faydalarını Göstermek”

Siyah Kalp Medya A.Ş kurucusu Sedat Araz, projeyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Sosyal medyanın kötü tarafı olduğu gibi iyi yanlarının da çok fazla olduğunu belirtti.

Sedat Araz, “Pandemi süresince sosyal medyaya yoğun bir ilgi oldu.  Ancak birçok kişi, bilinçsizce bu uygulamaları kullanıyor. Özellikle çocuklar, sosyal medyanın kötü yanlarıyla karşı karşıya kalıyor. Bu durum, anne ve babaları endişelendirdiği gibi bizleri de endişelendiriyor.

Siyah Kalp Medya A.Ş olarak bu duruma sessiz kalamadık. Sosyal medyanın faydalarını da göstermek istedik. Amacımız, sosyal medya fenomenlerini bir arada toplayarak başarılı işlere imza atmak. Sosyal medya kullanıcılarına, özellikle de çocuklara doğruları göstermek, unutulan değerlerimizi hatırlatmak, din ve devlet konularındaki hassasiyeti göstermek istiyoruz. Bu konuda sosyal medya fenomenlerinden destek bekliyoruz.” dedi.

Araz’ın bu açıklamaları kısa sürede büyük ilgi gördü.

Beklenen Projeler Yakın Zamanda Gelecek

Siyah Kalp Medya A.Ş kurucusu Sedat Araz  bu açıklamalarından sonra projeler merak edilmeye başlandı. Sosyal medya kullanıcıları, projelerin ne zaman başlayacağı konusunda medya şirketinden bir açıklama bekledi. Projeler hakkında bir açıklama henüz yok. Ancak şu an sanatçıların ve sosyal medya fenomenlerin destek vermesi bekleniyor. Ardından Sedat Araz’ın bu konuyla ilgili bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.