DOLAR 32,3818 -0.18%
EURO 34,7123 -0.1%
ALTIN 2.426,58-0,48
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sinan Oğan: “Plana Sadık Kal” Açıklaması ve Yerköy Ziyareti
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Sinan Oğan: “Plana Sadık Kal” Açıklaması ve Yerköy Ziyareti

Sinan Oğan: “Plana Sadık Kal” Açıklaması ve Yerköy Ziyareti

ABONE OL
Mart 9, 2024 17:08
Sinan Oğan: “Plana Sadık Kal” Açıklaması ve Yerköy Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinan Oğan, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’a Destek İstedi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Cumhur İttifakı’na dahil olan Sinan Oğan, Türkiye Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Genel Başkanı olarak görev yapmaktadır. Oğan, Yerköy Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz’ı ziyaret ederek destek istedi.

Oğan: “Türk Milliyetçileri Bir Araya Geldiğinde Çok Şey Oluyor”

Sinan Oğan, Yerköy ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet ederken cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek, Türk milliyetçilerinin seçimde bir araya gelmesinin önemine vurgu yaptı. Oğan, “Türk milliyetçileri bir araya geldiğinde çok şey oluyor” şeklinde konuştu.

Oğan’ın İYİ Parti Yerköy Seçim İrtibat Bürosu Ziyareti

İYİ Parti Yerköy Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret eden Sinan Oğan, partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Oğan, “Memleketime geleceğim dedim, başka bir yere hiçbir yere gitmedim. Benim iki tane memleketim var, birisi Iğdır, birisi Yozgat. Önce Iğdır’a gittim. Sonra da Yozgat’a, Yerköy’e geldim” ifadelerini kullandı.

Yaptığı konuşmada, Ferhat Yılmaz’a destek verme nedenini siyasetin ötesinde bir durum olarak tanımlayan Oğan, “Lütfen bunu hiç kimse başka bir şeye yormasın. Hiç kimse bunun altında bir şey aramasın. Dostlar bunun için vardır, dostluk bunun içindir” dedi.

2028 Seçimleri ve Türk Milliyetçilerinin Geleceği

Oğan, 2028 seçimlerine ilişkin de açıklamalarda bulunarak Türk milliyetçilerinin geleceği hakkında öngörülerde bulundu. “Türk milliyetçileri Türkiye’yi önümüzdeki 10 yıllar boyunca yönetecek” diyen Oğan, Ferhat Yılmaz’ın seçilmesi durumunda 2028’de Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Türk milliyetçisi cumhurbaşkanı olacağına inandığını belirtti. Oğan, “İnanıyorum ki Sayın Cumhurbaşkanı’na da son seçimlerde verdiğimiz destek ve seçilmesini sağladığımız önemli katkılar sebebiyle de o kapıların hepsinin Yerköy’e açılacağından da hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.