DOLAR 32,4041 -0.11%
EURO 34,8041 0.16%
ALTIN 2.434,08-0,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanlığı 27 Bin Personel Alımı Gerçekleştirdi

Sağlık Bakanlığı 27 Bin Personel Alımı Gerçekleştirdi

ABONE OL
Mart 5, 2024 17:08
Sağlık Bakanlığı 27 Bin Personel Alımı Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabinenin Ardından İşçi Alımı Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Sağlık Bakanlığı, 27 bin personel alımının ardından kısa bir süre içinde 8 bin işçi daha alacak. Bakan Koca, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “İŞ-KUR’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Kura çekilişi noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla gerçekleştirilecek. Mülakat olmadan yerleştirme işlemleri tamamlanacak.” dedi.

Sözleşmeli Kadro Sayısında 9 Bin Artış

Bakan Koca, 27 bin personelin alım süreciyle ilgili detayları da paylaştı. ÖSYM’nin yerleştirme sonuçları açıklandı. Sözleşmeli pozisyonlara mülakat olmadan 27 bin çalışanın atamaları yapıldı. Bakan Koca, “Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler.” dedi. Yan dal uzmanlığının tercih edilmesiyle sözleşmeli kadro sayısında 9 bin artış olduğunu belirten Bakan Koca, bu artışla bütün yan dal uzmanlarının sözleşmeli olabileceğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.