DOLAR 32,4289 -0.01%
EURO 34,8547 -0.06%
ALTIN 2.434,870,01
BITCOIN 20742901,09%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul ve Ankara’da Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Alınan Önlemler
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • İstanbul ve Ankara’da Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Alınan Önlemler

İstanbul ve Ankara’da Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Alınan Önlemler

ABONE OL
Nisan 14, 2024 17:09
İstanbul ve Ankara’da Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Alınan Önlemler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayram Tatili Dönüşünde Tedbirler Devrede

İstanbul ve Ankara’da yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla bayram tatili dönüşünde önemli bir karar alındı. Kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların belirli bir süre boyunca İstanbul ve Ankara’ya girişine kısıtlama getirildi.

Önlemler Neleri İçeriyor?

İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, belirli süre boyunca kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların İstanbul ve Ankara’ya girişine izin verilmeyecek. Bu kısıtlama, bugün saat 05.00’ten itibaren başlayacak ve 15 Nisan saat 05.00’e kadar devam edecek.

Bununla birlikte, belirli özel durumlar için istisnai izinler verilecek. İstanbul’da tedarik süreçlerinin aksamaması için yaş sebze, meyve, süt ve süt ürünleri, dondurulmuş gıdalar, canlı ve kesme çiçek, ilaç, tıbbi malzeme, akaryakıt taşıyan araçlar belirli şartlar altında belirlenen güzergahlar üzerinde seyirlerine devam edebilecekler.

Sürücülere Duyuru

İstanbul Valiliği’nin konuyla ilgili yaptığı açıklama sürücülere duyuruldu. Büyük araç sürücüleri, bugün saat 05.00 ile 15 Nisan saat 05.00 arasında İstanbul’a giriş yapamayacaklar. Bu önlemlerle trafik akışının düzenlenmesi ve yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.