DOLAR 32,5630 0.3%
EURO 34,9515 0.36%
ALTIN 2.442,030,15
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Saldırısında Anneden Sezaryenle Alınan Bebek Sümeyye’nin Dramı
  • Haber Ondan
  • Dünya
  • İsrail Saldırısında Anneden Sezaryenle Alınan Bebek Sümeyye’nin Dramı

İsrail Saldırısında Anneden Sezaryenle Alınan Bebek Sümeyye’nin Dramı

ABONE OL
Mart 9, 2024 14:04
İsrail Saldırısında Anneden Sezaryenle Alınan Bebek Sümeyye’nin Dramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezaryenle Alınan Bebeğin Dramı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden annesinin karnından sezaryenle alınan Sümeyye bebeğin hiçbir yakınından haber alınamıyor. Anneden ayrı kalan bebek, Aksa Şehitleri Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyor.

Yakınlarından Haber Alınamıyor

İsrail’in Gazze’deki Nuseyrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda annesi Henadi Ebu Amşe’nin ölümüyle dünyaya gelen Sümeyye bebeğin yakınlarından herhangi bir haber alınamıyor. Bu süreçte bebeğe bakım hizmeti veren hastane personeli, meslektaşlarını anmak adına ona “Sümeyye” ismini verdi.

Belirsiz Bir Gelecek

Doğumdan sonra yoğun bakıma alınan ve hayata döndürülen Sümeyye bebeğin durumu stabil olsa da yakınlarından hiçbir haber yok. Hastane personeli, bebeği kendi çocukları gibi sevip sahip çıkarken, Sümeyye’nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Hayata Tutunma Mücadelesi

Annesiz kalan ve hiçbir yakınından haber alınamayan Sümeyye bebeğin hayata tutunma mücadelesi, hastane personelinin özverili çabalarıyla sürüyor. Bebeğin sağlık durumu iyi olsa da, yakınlarının olmaması onun geleceği hakkında belirsizlik yaratıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.