DOLAR 32,3551 -0.02%
EURO 34,7911 -0.02%
ALTIN 2.393,92-0,11
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Ekonomi Açıklaması
  • Haber Ondan
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Ekonomi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Ekonomi Açıklaması

ABONE OL
Nisan 1, 2024 16:07
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Ekonomi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yerel Seçim Sonuçlarına İlişkin Değerlendirmelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yerel seçim sonuçlarının ardından ekonomiye dair önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Türkiye’nin demokrasisine yakışır bir biçimde Mahalli İdareler Seçimlerini gerçekleştirdiğini vurguladı.

Yatırım ve Üretimle Güçleniyoruz

Yılmaz, yatırım ve üretimle ülkenin ekonomik bünyesini güçlendirdiklerini belirterek, vatandaşın iradesiyle oluşan sonuçların Türkiye, millet ve şehirler için hayırlı olmasını diledi.

Enflasyonla Mücadele Temel Önceliğimiz

Ekonomik ve sosyal alanda en önemli önceliklerinin enflasyonla mücadele olduğunu vurgulayan Yılmaz, geçen yıl ilan ettikleri programı kararlılıkla uygulayarak, enflasyonla etkili bir şekilde mücadele edeceklerini ifade etti. Bu yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonla mücadelede belirgin sonuçlar beklediklerini dile getirdi.

Yılmaz, ekonomide yapısal reformlar yaparken, kamu yönetiminin verimliliğini artırmaya, demokratik standartları yükseltmeye ve daha etkin bir adalet sistemi oluşturmaya odaklanacaklarını belirtti. Amacın, demokratik istikrar içinde büyümek ve büyümenin faydalarını adil bir şekilde tüm kesimlere yansıtmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.