DOLAR 32,4432 -0.14%
EURO 34,8469 -0.37%
ALTIN 2.445,870,41
BITCOIN 20909660,69%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bob Dylan Samimi Açıklamalarıyla Dikkat Çekti

Bob Dylan Samimi Açıklamalarıyla Dikkat Çekti

ABONE OL
Aralık 22, 2022 05:59
Bob Dylan Samimi Açıklamalarıyla Dikkat Çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şu anda ABD’nin Los Angeles şehrine bağlı Malibu ilçesinde yaşayan Bob Dylan, İngiliz yapımları “Coronation Street”i ve polisiye dizisi “Peder Brown”ı art arda izlediğini açıkladı.

Minnesota, ABD’de doğan 81 yaşındaki şarkıcı, Wall Street Journal’a verdiği röportajda, izlediği diziler hakkında “Eski moda programlar olduklarını biliyorum ama beni evimde hissettiriyorlar.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Manchester merkezli grup Oasis’e ve Arctic Monkeys’in solisti Sheffield’dan Alex Turner’a övgüde bulunan Dylan, ilk müzikal aşkının kilise müziği olduğunu da ekledi.

En sevdiği türleri swing, blues, country ve rock n’ roll olarak tanımlayan ünlü şarkıcı, kariyerine folk şarkıcısı olarak başlamıştı.

KİTABIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER…
Verdiği röportajda formunu eğlenceli bir şekilde koruduğunu da açıklayan Dylan, “Boks ve maç yaparım. Bu hayatımın bir parçası. İşlevsel ve trendlerden bağımsız. Sınırsız bir oyun alanı ve bir uygulamaya ihtiyacınız yok” dedi.

Yeni bir kitap çıkaran yıldız, kendi metni üzerinde çalışırken müzik tarihi üzerine başka kitaplar da okuduğunu sözlerine ekledi.

Şarkıcının “The Philosophy of Modern Song” adlı kitabının 900 imzalı sınırlı sayıda kopyası, yayıncı Simon & Schuster tarafından efsanevi sanatçının “kendisi imzalamış” gibi lanse edilerek yayınlandı.

Yayıncısının imzalamak için bir makine kullanıldığını kabul etmesinden sonra, hayranlara şarkıcının 600 dolarlık özel baskı “el imzalı” kitabı için geri ödeme teklif edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.