DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047722-2,23%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Işıkhan, Adıyaman’da Deprem Sonrası Yürütülen Çalışmaları Değerlendirdi
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Bakan Işıkhan, Adıyaman’da Deprem Sonrası Yürütülen Çalışmaları Değerlendirdi

Bakan Işıkhan, Adıyaman’da Deprem Sonrası Yürütülen Çalışmaları Değerlendirdi

ABONE OL
Mart 19, 2024 17:09
Bakan Işıkhan, Adıyaman’da Deprem Sonrası Yürütülen Çalışmaları Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Işıkhan, Adıyaman Valisi ve İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Bakan Işıkhan, Adıyaman Valisi Osman Varol’u ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra OSB Müdürlüğü’ne geçen Işıkhan, burada kentteki sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Deprem Sonrası Adıyaman’ın İyileşmesi ve İstihdam Artışı

Bakan Işıkhan, Adıyaman’ın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerin ardından hızla toparlandığını vurgulayarak, “Adıyaman’ın yaralarını sardığını, iyileştiğini ve ayağa kalktığını” belirtti. Depremde etkilenen vatandaşları yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Işıkhan, Adıyaman’ın sigortalı çalışan sayısının deprem öncesini aşarak 82 bine çıktığını söyledi.

Yerel Hizmetlerin Şahlandırılması ve İstihdam Artışı

Bakan Işıkhan, Adıyaman’ın ekonomisini, çalışma hayatını ve ticaretini canlandırmak için yerel yöneticilerle birlikte çalışacaklarını belirtti. Yerel yönetimlerin kalkınma sürecinde önemli bir rol oynadığını vurgulayan Işıkhan, Adıyaman’ın geleceğine güvendiklerini ifade etti. Programda Adıyaman Belediye Başkanı adayı Ziya Polat’ın desteklenmesi gerektiğini belirten Işıkhan, Adıyaman’ın kalkınmasında birlikte hareket etmenin önemine değindi.

Programa Vali Osman Varol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Belediye Başkanı adayı Ziya Polat ve iş insanları da katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.