DOLAR 32,3198 -0.13%
EURO 34,7639 -0.09%
ALTIN 2.389,47-0,29
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yine aynı bahane! ‘Günaydın aşkım’ mesajını görünce öldürmüş!
  • Haber Ondan
  • Yine aynı bahane! ‘Günaydın aşkım’ mesajını görünce öldürmüş!

Yine aynı bahane! ‘Günaydın aşkım’ mesajını görünce öldürmüş!

ABONE OL
Ekim 5, 2020 12:42
Yine aynı bahane! ‘Günaydın aşkım’ mesajını görünce öldürmüş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün sabah Adana’nın Çukurova ilçesinde meydana geldi. Evdeki gürültü seslerine uyanan S.N.K. (17), annesi Hülya Güllüce‘nin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. 17 yaşındaki kızın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık görevlileri Güllüce’nin hayatını kaybettiğini belirledi, yapılan incelemede tabancayla başından vurulduğu tespit edildi.

Bir spor salonunda müdürlük yaptığı öğrenilen 39 yaşındaki kadının bir süre önce boşandığı eşi Abdullah K.‘yla görüştüğü ve birlikte yaşadığı, son günlerde aralarında sürekli tartışma çıktığı öne sürüldü.

39 yaşındaki Hülya Güllüce’nin bir spor salonunda müdürlük yaptığı öğrenildi. (FOTO: DHA)

KIZI İÇİN SABREDİYORMUŞ

Cinayet Büro ekipleri, Abdullah K.’nın sabah saatlerinde apartmandan ayrıldığını ve otomobille kaçtığını belirledi. Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yeri tespit edilen 60 yaşındaki zanlı gözaltına alındı, araç içinde bir de tabanca ele geçirildi.

Sorguya alınan Abdullah K., Hülya Güllüce’nin telefonuna gelen “Günaydın aşkım” mesajını gördüğünü, bunun üzerine yanında getirdiği tabancayla kadını öldürdüğünü itiraf etti. Güllüce’nin ise Abdullah K.’den ayrılmak istediği ancak kızı için sabrettiği iddia edildi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.