DOLAR 32,5630 0.3%
EURO 34,9515 0.36%
ALTIN 2.442,030,15
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ürettiği sahte içkileri piyasaya süremeden yakalandı, baskın anı kamerada
  • Haber Ondan
  • Ürettiği sahte içkileri piyasaya süremeden yakalandı, baskın anı kamerada

Ürettiği sahte içkileri piyasaya süremeden yakalandı, baskın anı kamerada

ABONE OL
Ekim 13, 2020 01:09
Ürettiği sahte içkileri piyasaya süremeden yakalandı, baskın anı kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde yurt genelinde sahte içki tükettikleri gerekçesiyle hayatını kaybeden vatandaşların sayısının artması üzerine Bursa’da polis ekipleri denetimlerini yoğunlaştırdı.

Sahte içki üretenlere göz açtırmayan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi’nde bulunan alkollü bir iş yeri ile sahte içkilerin üretildiği imalathaneye baskın düzenledi.

Polis ekipleri, iş yerinde yaptığı aramada 120 şişe sahte alkolün piyasaya sürülmesine imkan tanımadan ele geçirdi. İş yeri sahibinin imalathane olarak kullandığı evinde de yapılan aramalarda 105 adet doldurulmaya hazır boş şişe, 5 litre etil alkol ve çeşitli aromalar tespit edildi. Evde yaptığı sahte içkileri satma girişiminde bulunan şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BASKIN ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan imalathanenin yapıldığı eve ve iş yerine baskın anları anbean görüntülendi. Görüntülerde iş yerinin deposuna saklanan sahte içkiler ile evin farklı köşelerine gizlenen doldurulmaya hazır boş şişeler görülüyor. DHA

İlginizi ÇekebilirFacia şehir şehir yayılıyor! Sahte içkiden ölenlerin sayısı yükseliyorFacia şehir şehir yayılıyor! Sahte içkiden ölenlerin sayısı yükseliyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.