DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20360045,81%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Bekir Coşkun mesajı
  • Haber Ondan
  • Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Bekir Coşkun mesajı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Bekir Coşkun mesajı

ABONE OL
Ekim 20, 2020 01:36
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Bekir Coşkun mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun için yayımladığı mesajda ailesine, okurlarına ve basın camiasına başsağlığı diledi.

TCG’nin mesajında şu ifadelere yer verildi;

“Gazeteci-yazar Bekir Coşkun’u kaybettik. Sayısı giderek azalan eleştirel gazetecilik yapan meslektaşlarımızdan biriydi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren Bekir Coşkun‘un ailesinin, basın topluluğumuzun ve okurlarının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz.”

İlginizi ÇekebilirMansur Yavaş'tan Bekir Coşkun'a: Ama sevdiklerimi hep sonbaharlarda kaybettimMansur Yavaş’tan Bekir Coşkun’a: Ama sevdiklerimi hep sonbaharlarda kaybettim İlginizi ÇekebilirSiyasetçi ve gazeteciler Bekir Coşkun'un ardından yazdıSiyasetçi ve gazeteciler Bekir Coşkun’un ardından yazdı İlginizi ÇekebilirBekir Coşkun'u yarın uğurluyoruzBekir Coşkun’u yarın uğurluyoruz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.