DOLAR 32,5298 0.27%
EURO 34,8810 0.29%
ALTIN 2.444,720,27
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TBMM kısa çalışma dönemine geçiyor

TBMM kısa çalışma dönemine geçiyor

ABONE OL
Ekim 7, 2020 12:49
TBMM kısa çalışma dönemine geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virisünün milletvekilleri ve Meclis çalışanları arasında yaygınlaşmasından sonra milletvekillerinin de haftada üç gün olan çalışa süresinin iki güne indirilmesi planlanıyor. Bu konuda parti yetkilileri ile yapılacak görüşmelerden sonra karar kesinleşecek.

Meclis, normal şartlarda salı, çarşamba ve perşembe günleri çalışırken öngörülen planlamada salı ve çarşamba günleri Genel Kurul’un yapılması ön görülüyor.

TBMM’NİN CORONA TABLOSU

Geçen hafta yapılan Yasama Yılı açılışı dolasıyla bir dizi açıklamada bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis’teki corona virüs tablosunu da paylaştı.

Şentop, Mart ayından bu yana Meclis’te 15’i milletvekili olmak üzere 276 kişide virüs tespit edildiğini belirterek, 41 personelin tedavisinin halen sürdüğünü söyledi.

Şentop’un açıklamasın ardından AKP Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve CHP Milletvekili Aziz Aydınlık’ın corona testleri de pozitif çıktı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.