DOLAR 32,3797 -0.2%
EURO 34,8148 0.15%
ALTIN 2.442,560,17
BITCOIN 2043306-1,39%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tazminat mağduru madenciler İzmir’e yardıma gidiyor
  • Haber Ondan
  • Tazminat mağduru madenciler İzmir’e yardıma gidiyor

Tazminat mağduru madenciler İzmir’e yardıma gidiyor

ABONE OL
Ekim 30, 2020 21:16
Tazminat mağduru madenciler İzmir’e yardıma gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremde can kaybı ve yaralı sayısı yükselirken bölgeye Türkiye’nin dört bir yanından yardım için arama kurtarma ekipleri gitmeye devam ediyor.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaklaşık 20 gündür alacakları tazminatları için nöbete devam eden maden işçileri de depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılmak için deneyimli 10 kişilik bir  tahlisiye ekibi oluşturarak İzmir’e gönderdi.

Bağımsız Maden İş Sendikası Örgütlenme Sorumlusu Başaran Aksu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

*İzmir’de büyük bir depremle karşı karşıya kaldık. Kırkağaç’ta hakları için direnen madenciler olarak tahlisiye ve arama kurtarma konusunda deneyimli olana arkadaşlarımızdan 10 kişilik bir ekip oluşturduk.

*İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Umarız ki can kayıpları artmasın. Umarım bize ihtiyaç olmasın. Ayrıca Soma’da faaliyet gösteren maden şirketlerine çağrıda bulunuyoruz.

*Tahlisiye ekiplerini İzmir’e doğru harekete geçirmesinde büyük fayda vardır. Geçmiş olsun İzmir.

İlginizi Çekebilirİzmir'deki deprem anı böyle görüntülendiİzmir’deki deprem anı böyle görüntülendi İlginizi Çekebilirİzmir depremi sonrası ürküten manzaraİzmir depremi sonrası ürküten manzara

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.