DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medya fenomenine ikinci kez kaçak hayvan operasyonu
  • Haber Ondan
  • Sosyal medya fenomenine ikinci kez kaçak hayvan operasyonu

Sosyal medya fenomenine ikinci kez kaçak hayvan operasyonu

ABONE OL
Eylül 7, 2020 22:59
Sosyal medya fenomenine ikinci kez kaçak hayvan operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Eyüpsultan’daki adrese operasyon düzenledi.

Sosyal Medya fenomeni Meriç İzgi’nin adresine düzenlenen operasyonda ‘Makak’ cinsi maymun ele geçirildi. Ülkemize kaçak yollarla getirilen ve bakılması yasak olan maymun Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

5 AY ÖNCE DE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi’ye ikinci kez operasyon düzenlendiği belirtildi. Ezginin sosyal medyada görüntüsünü paylaştığı ‘Koko’ isimli maymun için polis ekipleri 5 ay önce operasyon düzenlemişti.

El konulan maymun korumaya alınmıştı. İzgi, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada “Maymunum Koko’yu geri aldım. En mutlu günüm” diye açıklama yapmıştı.

Ancak ilk operasyonda ele geçirilen ‘Koko’ isimli maymunun halen korumada olduğu belirtildi. İkinci operasyonda ele geçirilen maymunun ise “Koko” olmadığı ve korumaya alındığı öğrenildi.

İLGİLİ HABERFenomen ismin maymununa el konuldu!Fenomen ismin maymununa el konuldu! İLGİLİ HABERSosyal medya fenomeni Münhan Çınar corona virüsü döneminde dikkat çekmeyi başardıSosyal medya fenomeni Münhan Çınar corona virüsü döneminde dikkat çekmeyi başardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.