DOLAR 32,4551 -0.11%
EURO 34,7458 -0.67%
ALTIN 2.435,940,00
BITCOIN 2063202-1,30%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyasetçilerden, corona virüsüne yakalanan Babacan’a geçmiş olsun mesajı
  • Haber Ondan
  • Siyasetçilerden, corona virüsüne yakalanan Babacan’a geçmiş olsun mesajı

Siyasetçilerden, corona virüsüne yakalanan Babacan’a geçmiş olsun mesajı

ABONE OL
Ağustos 25, 2020 22:12
Siyasetçilerden, corona virüsüne yakalanan Babacan’a geçmiş olsun mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın corona virüsüne yakalandığını duyurmasının ardından farklı partilerden siyasetçiler sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Babacan’ın paylaşımını alıntılayarak, “Çok geçmiş olsun Ali Bey, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“DUALARIMIZ HER DAİM ONUNLA”

Babacan’ın test sonucunun pozitif çıktığını üzülerek öğrendiğini belirten Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, “Değerli dostum ve kardeşim Sayın Babacan’a acil şifalar diliyorum. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşacağından eminim. Dualarımız her daim onunla” açıklamasında bulundu.

“ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”

Muharrem İnce ise maske ve sosyal mesafe konularında vatandaşlara uyarıda bulunarak,  “COVİD-19 testi pozitif çıkan Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a ve tedavileri devam eden yurttaşlarımıza acil şifa diliyorum. Maskemizi takalım, mesafe kurallarına hem kendi sağlığımız hem toplum sağlığı için uymaya devam edelim” dedi.

İLGİLİ HABERSon dakika... Ali Babacan coronaya yakalandıSon dakika… Ali Babacan coronaya yakalandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.