DOLAR 32,2577 -0.01%
EURO 34,7270 -0.02%
ALTIN 2.400,930,04
BITCOIN 2020191-1,51%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salgın ortamında tepki çeken görüntü
  • Haber Ondan
  • Salgın ortamında tepki çeken görüntü

Salgın ortamında tepki çeken görüntü

ABONE OL
Ağustos 12, 2020 09:33
Salgın ortamında tepki çeken görüntü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda artış gösteren corona virüsü vakalarına karşı hijyenin ön planda olması gerekirken, Aydın’ın Koçarlı ilçe girişindeki boş alana dökülen çöpler CHP il ve ilçe başkanlarını isyan ettirdi.

“BELEDİYE BAŞKANI HALKINA BU ŞEKİLDE HİZMET EDEMEZ”

Çöplerin halk sağlığına ciddi şekilde tehlike oluşturduğunu belirten CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Küresel bir salgın olan Covid-19 döneminde halk sağlığını ve hijyen koşullarını azami seviyede korumak, artık her yurttaşın görevi haline geldi. Ancak görüyoruz ki bazı kurumlar halk sağlığını ciddi şekilde tehlikeye atıyorlar. AKP’li Koçarlı Belediyesi, vizyonsuzluğunu ummadığımız bir boyuta çıkartarak, topladıkları çöplerini ilçenin girişindeki garajın yanına dökmeye başlamıştır. Bir ilçenin girişine toplanan çöpleri dökmek akla ziyan bir durumdur.  Ne gönül, ne de akıl bu yapılanı bir belediyecilik hizmeti olarak göremez. Bir belediye başkanı halkına ve ilçesine bu şekilde hizmet edemez. Basında çıkan, sosyal medyada yayılan bu görüntülerle güzide ilçemiz Koçarlı böyle anılmamalıdır” dedi.

FOTO: DHA

“KOÇARLI HALKI BUNU ASLA HAK ETMİYOR”

Halkın çöp kokusuna mahrum bırakıldığını vurgulayan Çankır, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Çöp depolama işine biran önce son verilmesi çağrısında bulunan Çankır, “Covid-19 salgını sebebiyle tüm yetkililer hijyen ve temizlik diye sürekli açıklama yaparken, bu hizmet anlayışı ile ilçeyi çöp kokusuna mahrum bırakmak, sıcak yaz aylarında halka yapılan eziyettir. Koçarlı halkı bunu asla hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

“BİR AN EVVEL BU UYGULAMAYA SON VERMELİDİR”

Corona virüsü vakalarındaki yükselişe dikkat çeken CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ise, “Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü vakaları ülkemizde yeniden yükselişe geçtiği bugünlerde tüm kurumların özel hassasiyet göstermesi gerekmektedir.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.