DOLAR 32,3994 0.14%
EURO 35,4471 0.06%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Patlayıcı yüklü kamyon devrildi: 2 ölü
  • Haber Ondan
  • Patlayıcı yüklü kamyon devrildi: 2 ölü

Patlayıcı yüklü kamyon devrildi: 2 ölü

ABONE OL
Ağustos 15, 2020 09:42
Patlayıcı yüklü kamyon devrildi: 2 ölü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, saat 22.00 sıralarında İspir ilçesine bağlı Yukarı Özbağ Mahallesi’nde meydana geldi. Kenan Çetin (29) yönetimindeki plakalı 4 ton dinamit, 10 ton 300 gram dinamitler için kullanılan jel ve kablo yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarına devrildi.

FOTO: DHA

Yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabilen kamyonun sürücüsü camdan fırlayarak hayatını kaybederken, amcasının oğlu Turgut Çetin (29) ise araçta sıkışarak can verdi.

FOTO: DHA

PATLAYICILAR BOMBA İMHA UZMANLARINCA TOPLANDI

Mahalleliyi korkutan kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine Erzurum Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Yola saçılan patlayıcılar olay yerine gelen Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  bomba imha uzmanlarınca toplandı.

Olay yerindeki patlayıcıların toplanmasının ardından kamyonda sıkışan Turgut Çetin’in cansız bedeni AFAD ekiplerince yapılan çalışma ile çıkarıldı.

FOTO: DHA

Amca çocuklarının cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, kaza nedeniyle Erzurum- İspir karayolu uzun süre ulaşıma kapalı kaldı.

Öte yandan, kamyonda bulunan 4 ton dinamit ile 10 ton 300 kilogram dinamit jelinin Eskişehir’den Pazaryolu ilçesine getirildiği öğrenildi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.