DOLAR 32,4697 -0.07%
EURO 34,7415 -0.68%
ALTIN 2.437,270,06
BITCOIN 2062384-0,54%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maske takmadığı için ceza kesilen genç coronaya yakalandı!
  • Haber Ondan
  • Maske takmadığı için ceza kesilen genç coronaya yakalandı!

Maske takmadığı için ceza kesilen genç coronaya yakalandı!

ABONE OL
Temmuz 17, 2020 20:24
Maske takmadığı için ceza kesilen genç coronaya yakalandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip corona virüsü tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan maskesiz sokağa çıkma yasağına uymayan O.A. (23), geçen 15 Temmuz’da arkadaşları ile Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’nda gezerken, devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından uyarıldı.

O.A., uyarıya aldırış etmeyip, polislerle tartıştı. O.A.’ya maske takmadığı ve corona virüsü tedbirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle para cezası kesildi. Kendisine kesilen cezaya itiraz eden O.A., ayrıca cezayı kesen polisten de şikayetçi oldu.

BİR GÜN SONRA ATEŞLENDİ

O.A, kendisine ceza kesilmesinden bir gün sonra yüksek ateş şikayeti ile Aydın Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada O.A.’ya yapılan corona virüsü testi sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine O.A.’ya ceza kesen iki polise de test yapıldı. Polislerin test sonuçları negatif çıktı. DHA

İLGİLİ HABERSağlık Bakanı Koca coronadan kaynaklı can kaybı ve vaka sayısını açıkladı!Sağlık Bakanı Koca coronadan kaynaklı can kaybı ve vaka sayısını açıkladı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.