DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu TTB’yi ziyaret edecek

Kılıçdaroğlu TTB’yi ziyaret edecek

ABONE OL
Eylül 21, 2020 23:48
Kılıçdaroğlu TTB’yi ziyaret edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘ihanet oluşumu’ dediği ve ‘kapatılsın’ çağrısı yaptığı Türk Tabipleri Birliği (TTB), siyasetin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TTB’ye destek ziyaretinde bulunacağı açıklandı. Kılıçdaroğlu, 22 Eylül 2020 Salı günü Türk Tabipleri Birliği’ni ziyaret edecek.

‘YÖNTEMİYORSUNUZ, TÜKENİYORUZ’ ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Türk Tabipleri Birliği geçtiğimiz günlerde yetkililere ‘Yönetemiyorsunuz Tükeniyoruz’ diye seslenmiş; on binlerce hekim ve sağlık çalışanı yakasına “siyah kurdeleler” takmıştı.

Bu farkındalık etkinliğinin yapıldığı sıralarda MHP lideri Devlet Bahçeli, “Adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” çağrısında bulunmuştu.

İLGİLİ HABERMHP lideri Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği corona kadar tehlikelidirMHP lideri Bahçeli: Türk Tabipleri Birliği corona kadar tehlikelidir

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.