DOLAR 32,5435 0.24%
EURO 34,9486 0.43%
ALTIN 2.441,370,12
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadir İnanır Hastanede: Sağlık Durumu İyileşme Belirtileri Gösteriyor
  • Haber Ondan
  • Magazin
  • Kadir İnanır Hastanede: Sağlık Durumu İyileşme Belirtileri Gösteriyor

Kadir İnanır Hastanede: Sağlık Durumu İyileşme Belirtileri Gösteriyor

ABONE OL
Mart 25, 2024 18:08
Kadir İnanır Hastanede: Sağlık Durumu İyileşme Belirtileri Gösteriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir İnanır’ın Ani Rahatsızlanması

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, İstanbul Beykoz’daki evinde dün sabaha karşı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İnme geçirdiği belirlenen İnanır, acil ambulans çağrısıyla Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Operasyon ve Yoğun Bakım Süreci

İnanır, beyin tomografisi ve MR’ı çekilerek derhal operasyona alındı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, 2 saatlik operasyon sonucunda tıkalı damardaki pıhtının alındığını ve ustanın yoğun bakımda entübe olarak beklediğini açıkladı. İnanır, 48 saat sonra uyandırılacak.

Sağlık Durumunda İyileşme Belirtileri

Başhekim Sağlam, bugün yaptığı açıklamada İnanır’ın sağlık durumunda olumlu gelişmeler olduğunu belirtti. Kadir İnanır’ın kollarını ve bacaklarını oynatmaya başladığı, sesli uyarılara cevap verdiği ve yutkunma refleksinin bulunduğu ifade edildi.

Umutsuzluk Yerine İyimserlik

İnanır’ın yeğeni Levent İnanır, amcasının güçlü birisi olduğunu ve bu durumu atlatacağına inandıklarını belirtirken, 23 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural da sosyal medyada yaptığı açıklamada İnanır’ın beden fonksiyonlarında olumlu gelişmeler gözlemlediğini paylaştı. Ailesi ve sevenleri, ustanın yanında olmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.