DOLAR 32,3474 -0.46%
EURO 34,7096 -0.34%
ALTIN 2.410,26-0,50
BITCOIN 1853586-5,03%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halil Sezai savcılığa ifade verecek!

Halil Sezai savcılığa ifade verecek!

ABONE OL
Eylül 16, 2020 23:30
Halil Sezai savcılığa ifade verecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla’da komşunu darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan şarkıcı Halil Sezai’nin savcılığın talimatı üzerine mevcutlu bir şekilde adliyeye getirilerek ifade vereceği öğrenildi.

SAVCILIK DA İFADESİNİ ALACAK

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, Halil Sezai hakkında gözaltı kararı vermediği öğrenilirken, dosya ile birlikte mevcutlu bir şekilde adliyeye getirilerek savcılıkta da ifade vermesi yönünde talimat verildiği bilgisine ulaşıldı.

NE OLMUŞTU?
Şarkıcı Halil Sezai, Tuzla’da kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği için gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Sezai’nin Meriç’i dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Halil Sezai ve yanındakilerin yaşlı adama tekme tokat vurdukları görülmüştü.

İLGİLİ HABERYaşlı adamı döven Halil Sezai'den açıklama: Aylardır küfüre maruz kaldımYaşlı adamı döven Halil Sezai’den açıklama: Aylardır küfüre maruz kaldım İLGİLİ HABERÜnlü isimlerden Halil Sezai'ye tepki, mağdur kişiye destekÜnlü isimlerden Halil Sezai’ye tepki, mağdur kişiye destek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.