DOLAR 32,5955 0.34%
EURO 34,8065 -0.12%
ALTIN 2.523,451,59
BITCOIN 1960551-1,91%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gümüş Erkek Yüzük Modelleri

Gümüş Erkek Yüzük Modelleri

ABONE OL
Aralık 29, 2020 14:46
Gümüş Erkek Yüzük Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkek yüzük modelleri için çok fazla çeşitlilik mevcuttur. Erkeklerin en çok tercih ettiği modeller gümüş erkek yüzükleri çeşitleridir. Hem fiyatları ile hem de görünümleriyle oldukça kullanışlı ve rahat modellerdir. Erkek gümüş yüzük modelleri yıllarca rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca erkekler için, gümüş malzeme kullanılarak bileklik, tesbih, kolye gibi diğer aksesuar çeşitleri de bulunur.

Gümüş yüzük modellerinin VeTesbih sitesinde farklı taşlar kullanılarak tasarımı gerçekleştiriliyor. Ayrıca daha sade ve farklı modellerde erkek yüzük modelleri de mevcuttur. Hem günlük kullanım için hem de özel günlerde rahatlıkla tercih edilecek yüzük tasarım çeşitleri oldukça fazladır. Bununla beraber günümüzde erkekler altın alyans yerine gümüş alyans modellerini tercih etmektedir. Bu tercihe uygun seçeneklerde bulunmaktadır.

 

Gümüş Yüzük ile Tarzınızı Tamamlayın

Erkek gümüş yüzük modellerinin her giyim tarzına uygun şekilde hazırlanmış modelleri bulunur. Spor veya klasik giyim ve rahatlıkla kombine edilebilirler. Ayrıca gümüş yüzüklerin tasarımında farklı renklerde özel taşlar kullanılmaktadır. Geniş renk seçeneği bulunması, her kıyafete uygun renklerde ve modellerde seçme şansı oluşturur.

Gümüş yüzükler sağlık açısından da hiç bir sakıncası yoktur. Ancak gümüş yüzüğün 925 ayar olmasına dikkat edilmelidir. Sahte ve kalitesiz yüzükler cildi tahriş edebilir. Her yaşa hitap edecek birbirinden farklı modellerde tasarlanmış hakiki gümüş yüzükleri VeTesbih sitesinde bulabilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm ürünlerimiz garantili ve sertifikalıdır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.