DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20355335,94%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gözaltına alınan şüphelinin kimliği şaşırttı… 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş!
  • Haber Ondan
  • Gözaltına alınan şüphelinin kimliği şaşırttı… 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş!

Gözaltına alınan şüphelinin kimliği şaşırttı… 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş!

ABONE OL
Ekim 4, 2020 12:37
Gözaltına alınan şüphelinin kimliği şaşırttı… 48 yıldır pembe kimlikle yaşıyormuş!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde geçen cumartesi bir taksi durağı önünde çıkan silahlı kavgada Cengiz Dayanmaz, Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk öldü, dört kişi de yaralandı. Zanlılardan Zeytin Aksun da hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Üzerinden pembe kimlik çıkan Zeytin Aksun’un hastane sürecindeki tedavisi için verilen barkodun cinsiyet bölümüne kadını simgeleyen ‘K’ yazıldı. (FOTO: DHA)

Aksun’un, kadınlar için verilen pembe renkli nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı. Doğduğunda ismi Zeytin olduğu için ‘pembe’ kimlik çıkartıldığı öğrenilen zanlının 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun’un iki çocuğu bulunduğu, çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu ortayı çıktı. Adliyeye sevk edilen Zeytin Aksun ile üç şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu. (DHA)

İlginizi ÇekebilirTaksiciler birbirine girdi: 3 ölüTaksiciler birbirine girdi: 3 ölü

İlginizi ÇekebilirEsenyurt'ta silahlı kavgaya karışan duraklara kilitEsenyurt’ta silahlı kavgaya karışan duraklara kilit İlginizi ÇekebilirTaksici cinayetini araştıran polis, durak çetesini ortaya çıkardıTaksici cinayetini araştıran polis, durak çetesini ortaya çıkardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.