DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.474,450,28
BITCOIN 21316886,47%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gençler moral arıyor

Gençler moral arıyor

ABONE OL
Mart 2, 2021 13:06
Gençler moral arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de 9 maçtır galip gelemeyen Gençlerbirliği, deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak. Başkent ekibi Gaziantep maçını kazanarak galibiyet özlemine son vererek moral bulmak istiyor.

A. Cevat UĞRAŞ

ANKARA (Anayurt)-  Gençlerbirliği, Süper Lig’in 28. hafta açılış maçında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşıyor.

Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmayı  Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İlker Takpak ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alirıza Altunbakır.

Ligde 21 puanla 20.sırada bulunan Gençlerbirliği’nin içinde bulunduğu düşme hattından uzaklaşması için mutlak üç puana ve galibiyete ihtiyacı var.  Ligde geçen hafta sahasında Yeni Malatyaspor ile    1-1 berabere kalan başkent ekibi 9 haftadır galibiyet elde edemedi. Ligin 17. haftasında sahasında Hatayspor’u  3-1 mağlup eden Gençlerbirliği oynadığı son 9 maçta galip gelemedi.  Başkent ekibi Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönerek galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Ligde oynadığı 26 maçta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 40 puan toplayan Gaziantep FK 7. sırada bulunuyor. Sezonun ilk devresinde Ankara’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ligde oynayacakları 15 final maçı olduğuna dikkat çekerek,

“Ligde kalacağız, iyi bir kadromuz var. Sakat oyuncularımızın çokluğu bizi fazla etkiliyor. Çok uzun süredir galibiyetin olmaması oyuncular üzerindeki baskıyı artırıyor ama futbol çok enteresan bir oyun. Çok maç kazanamazsınız, üç maç üst üste kazanırsınız her şey değişir. Onun için sadece çalışmak gerekiyor. Çok kişi konuşacaktır ama biz sadece çalışacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.