DOLAR 32,2233 0.05%
EURO 35,1237 0.08%
ALTIN 2.502,270,09
BITCOIN 2139830-0,79%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçına Hazırız
  • Haber Ondan
  • Spor
  • Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçına Hazırız

Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçına Hazırız

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 21:19
Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz: Fenerbahçe Maçına Hazırız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burak Yılmaz, Fenerbahçe Maçı Öncesi Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu

Mondihome Kayserispor’un teknik direktörü Burak Yılmaz, 12 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Yılmaz, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımının önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve puanla dönmek istediklerini söyledi.

“Fenerbahçe’nin Şampiyonluk Yarışı Bizi İlgilendirmiyor”

Burak Yılmaz, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışı içerisinde olmasının kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayarak, “Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında geçen hafta kaybetmiş olduğu puan var ama o ne geçen hafta kaybettiği puan ne de şampiyonluk yarışında olması bizi ilgilendiriyor. Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok.” şeklinde konuştu.

“Oyuncularıma Güveniyorum”

Yılmaz, takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirterek, “Oyuncularıma güveniyorum, inanıyorum. Onları da çok seviyorum. Beraber tartışıyoruz, kavga ediyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz. Sonucunda hepimizin tek bir hedefi var, Kayserispor’u iyi yerlere getirmek.” ifadelerini kullandı.

“OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM” Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı oluştuğunu anlatan Yılmaz, “Oyuncularıma güveniyorum, inanıyorum. Onları da çok seviyorum. Beraber tartışıyoruz, kavga ediyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz. Sonucunda hepimizin tek bir hedefi var, Kayserispor’u iyi yerlere getirmek. Bizlerin bir sözü var yönetimimize, başkanımıza, büyüklerimize. Onların da bize bir sözü var. İnşallah önce biz sözümüzü tutacağız. Onların, ondan sonra gereğini yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.