DOLAR 32,5653 0.23%
EURO 34,9690 -0.04%
ALTIN 2.445,520,39
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç kızı darp eden sevgili tutuklandı!
  • Haber Ondan
  • Genç kızı darp eden sevgili tutuklandı!

Genç kızı darp eden sevgili tutuklandı!

ABONE OL
Temmuz 18, 2020 20:28
Genç kızı darp eden sevgili tutuklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yaşanan olayda vatandaşlar, yol kenarında baygın halde yatan İlayda S.’yi gördükten sonra jandarmaya haber verdiler.

Sağlık ekibi ve emniyet güçleri yerde hareketsiz olarak yatan 18 yaşındaki genç kızın ilk müdahalesi olay yerinde yaparken genç kız ilk müdahalenin ardından Yenikent Devlet Hastanesine nakledildi.

Olayla ilgili jandarmanın yaptığı araştırma sonrası 18 yaşındaki İlayda’nın erkek arkadaşı E.K kaldığı apartta tabanca ve uyuşturucu madde ile gözaltına alındı.

SALDIRGAN E.K TUTUKLANDI

Olayla ilgili E.K.’nin yanı sıra apartın ruhsat sahibi M.Ö.Ö. ve işletme sahibi C.Ş.’de gözaltına alınarak nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan saldırgan E.K. tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderilirken, apartın ruhsat sahibi M.Ö.Ö. ve işletme sahibi C.Ş. serbest bırakıldı.

İLGİLİ HABERKocasının vurduğunu kanıyla yere yazdı! Saldırgan yakalandıKocasının vurduğunu kanıyla yere yazdı! Saldırgan yakalandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.