DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Futbolcudan Açıklamalar

Genç Futbolcudan Açıklamalar

ABONE OL
Kasım 26, 2021 13:13
Genç Futbolcudan Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç futbolcu, her kariyerde inişler çıkışlar olabildiğini belirtti.

“En son şampiyonluk yaşadım da buraya geldim. Sakatlıkla ilgili hiçbir şey kalmadı, çok şükür geçti. Sağ olsun burada sağlık ekibi, herhangi bir sıkıntım ilbet giriş olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyonluk zor bir şey. İnşallah üstesinden geliriz.” 

“Şampiyon, şampiyonluklar gördükten sonra inşallah Avrupa’ya gideriz”

Dorukhan Toköz, şu an puan farkı olarak önde olduklarını ancak ikinci yarının çok daha önemli olacağını vurguladı.

“Önümüzde bizi bekleyen çok zor maçlar var. İnşallah burada şampiyon olduktan sonra sonu Avrupa olur. Burada mesaimizi tamamladıktan, şampiyon, şampiyonluklar gördükten sonra inşallah Avrupa’ya gideriz.” 

“Nerede ihtiyaç olursa orada oynuyorum”

Dorukhan Toköz, Peres’in yokluğunda savunmanın sağında görev yapmasına ilişkin konuştu.

“Ben normalde orta saha oyuncusuyum. Ama Eskişehirspor ve Beşiktaş’ta sağ bek oynadığım dönemler oldu. Benim için mevki fark etmiyor. Nerede ilbet ihtiyaç olursa, hoca nerede görev verirse orada oynuyorum. Bu aralar sağ bekte ihtiyaç oldu, Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam öyle layık gördü, orada oynattı. Şu anlık bir sıkıntı yok, hoca nerede görev verirse orada oynarım.”

Dorukhan, Trabzonspor’a çok kısa sürede adapte olduğunu kaydetti.

“Ailem de yalnız bırakmıyor. Burada milli takımlardan çok arkadaşım var. Ortam da çok iyi. Arkadaşlarımla beraber bir arada yemek yiyoruz, yakın oturuyoruz, beraber çay içiyoruz. Ortam olarak da arkadaşlık olarak da çok iyi. Uyum sağlamak, eskiden tanıdığım arkadaşlarım da olduğundan dolayı benim için kolay oldu.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.