DOLAR 32,1342 -0.13%
EURO 35,1668 0.02%
ALTIN 2.474,800,29
BITCOIN 21352346,36%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziantep’te vatandaşın dikkati faciayı önledi
  • Haber Ondan
  • Gaziantep’te vatandaşın dikkati faciayı önledi

Gaziantep’te vatandaşın dikkati faciayı önledi

ABONE OL
Ekim 18, 2020 01:27
Gaziantep’te vatandaşın dikkati faciayı önledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

*Gaziantep/Şehit Kamil ilçesi Karşıyaka Polis Merkez Amirliği karşısında park halinde bulunan bir aracın altına bugün akşam saatlerinde bırakılan çanta, sokakta oturan vatandaşların dikkatini çekti.

*Olay yerinden hızla uzaklaşan şahsı gören vatandaşlar hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak şüpheli şahsın eşgal bilgisi ve bindiği aracın plakasını bildirdi.

*Bunun üzerine olay yerinde güvenlik tedbiri alan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada, çanta içerisinde 3 parça halinde (yaklaşık 1200 gr ve her parçası zaman ayarlı düzeneğe sahip) patlayıcı madde olduğunu tespit etti. Bomba imha ekiplerince patlayıcı madde kontrollü olarak imha edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Açıklamada, yapılan ihbar ve analiz çalışmaları üzerine alarma geçen Gaziantep polisinin uygulama noktasında durdurduğu araç içerisinde eşkâle uyan bir şahısla birlikte bir kişiyi de gözaltına aldığı belirtildi. İHA

İlginizi ÇekebilirDiyarbakır'da markete EYP atıldı, iki noktaya bomba süsü verilmiş düzenek yerleştirildiDiyarbakır’da markete EYP atıldı, iki noktaya bomba süsü verilmiş düzenek yerleştirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.