DOLAR 32,4432 -0.14%
EURO 34,8469 -0.37%
ALTIN 2.445,870,41
BITCOIN 20909660,69%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fındık işçilerinin darp edilmesiyle ilgili olarak savcılıktan iki gözaltı kararı!
  • Haber Ondan
  • Fındık işçilerinin darp edilmesiyle ilgili olarak savcılıktan iki gözaltı kararı!

Fındık işçilerinin darp edilmesiyle ilgili olarak savcılıktan iki gözaltı kararı!

ABONE OL
Eylül 6, 2020 22:56
Fındık işçilerinin darp edilmesiyle ilgili olarak savcılıktan iki gözaltı kararı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumda tepkilere yol açan olay, 4 Eylül günü Sakarya’nın Kocaali ilçesi Köyyeri Mahallesi’nde yaşanmıştı. Edinilen bilgilere göre Mardin’den bölgeye gelen fındık işçileri ile bahçe sahibi tartıştı. Koşulların ağırlığını ve kendilerine yönelik tavrı kabul etmeyen işçiler tartışma üzerine bahçe sahibi ve yakınlarının saldırısına uğradı.

İKİ GÖZALTI KARARI

Kocaali Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mahkeme tarafından alınan karar doğrultusunda olaya karıştıkları belirlenen iki kişi hakkında “Kasten yaralama ve tehdit” suçlarından gözaltı kararı alındı.

Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çıkan karar doğrultusunda iki kişiyi yakalama çalışmalarına başladı.

VALİLİK OLAYA YER VERMEMİŞTİ

Bu olayla ilgili ilk anlarda resmi bir şikayet olmadığı için Jandarma kayıtlarında herhangi bir evrak oluşmadı. Sakarya Valiliği’nin yazılı açıklamasında da bu olaydan ziyade 22 Ağustos’ta meydana gelen iki aile arasındaki miras kavgasına yer vermişti.

İLGİLİ HABERSakarya'da saldırıya uğrayan işçiler ifade verdi: Bizi yakıp öldüreceklerini söyledilerSakarya’da saldırıya uğrayan işçiler ifade verdi: Bizi yakıp öldüreceklerini söylediler İLGİLİ HABERSakarya'da iki farklı saldırı! İşçilere kötü muameleSakarya’da iki farklı saldırı! İşçilere kötü muamele

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.