DOLAR 32,4738 0.24%
EURO 34,8635 0.01%
ALTIN 2.396,21-1,07
BITCOIN 19059872,34%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esenyurt Belediyesi: Pandemi nedeniyle biriken kiralar alınmayacak!
  • Haber Ondan
  • Esenyurt Belediyesi: Pandemi nedeniyle biriken kiralar alınmayacak!

Esenyurt Belediyesi: Pandemi nedeniyle biriken kiralar alınmayacak!

ABONE OL
Eylül 10, 2020 23:09
Esenyurt Belediyesi: Pandemi nedeniyle biriken kiralar alınmayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediyesi Eylül ayı meclisinin ikinci toplantısı, Esenyurt Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Corona virüsÜ tedavisi gören Esenyurt Belediye BaşkanI Kemal Deniz Bozkurt yerine meclisi, başkanvekili Hamit Öncü yönetti.

Mecliste pandemi nedeniyle belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretinin alınmamasına karar verildi. Ayrıca bu iş yerlerinin ilan ve çevre temizlik vergisi de alınmayacak.

FOTO: SÖZCÜ

HAVAİ FİŞEK YASAKLANDI

Meclis oturumunda Esenyurt genelinde havai fişek kullanımı da oy birliği ile yasaklandı. BOTAŞ İşletme Müdürlüğü’ne ait alanda, peyzaj ve çevre düzenlemesi ile istihdamı geliştirecek sosyal, kültürel, spor ve benzeri faaliyet alanlarının kurulması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne yetki verilmesi de mecliste görüşüldü. Yapılan oylama sonucu oy birliğiyle yetki verilmesi kararı alındı.

İLGİLİ HABERİBB'den ayakta yolcu yasağı açıklaması: Tam kapasiteyle hizmet verilecekİBB’den ayakta yolcu yasağı açıklaması: Tam kapasiteyle hizmet verilecek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.