DOLAR 32,4390 0.24%
EURO 34,8446 0.13%
ALTIN 2.399,090,11
BITCOIN 19251863,25%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’dan Binali Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ mesajı!
  • Haber Ondan
  • Erdoğan’dan Binali Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ mesajı!

Erdoğan’dan Binali Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ mesajı!

ABONE OL
Eylül 3, 2020 22:46
Erdoğan’dan Binali Yıldırım’a ‘geçmiş olsun’ mesajı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım kendisinin ve eşinin corona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerini ileterek şu paylaşımda bulundu:

* Koronavirüs testi pozitif çıkan kıymetli dostum, dava arkadaşım Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi’ye ailecek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

NE OLMUŞTU?

Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne gittiklerini ve yapılan tetkikler sonucu corona virüsü testlerinin sonucunun pozitif çıktığını belirten Yıldırım, “Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz” ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABERBinali Yıldırım corona virüsü açıklaması: Eşimin ve benim test sonucumuz pozitif çıktıBinali Yıldırım corona virüsü açıklaması: Eşimin ve benim test sonucumuz pozitif çıktı İLGİLİ HABERKılıçdaroğlu'ndan Binali Yıldırım'a geçmiş olsun telefonuKılıçdaroğlu’ndan Binali Yıldırım’a geçmiş olsun telefonu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.