DOLAR 32,4045 0.03%
EURO 34,6442 0.03%
ALTIN 2.386,680,29
BITCOIN 1966037-5,11%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!
  • Haber Ondan
  • Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!

Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!

ABONE OL
Ağustos 31, 2020 10:36
Ders zili ‘uzaktan’ çaldı! Yeni eğitim-öğretim yılı başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışında Ankara Muazzez Karaçay İlkokulu öğretmenleriyle saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudu ve ilk ders zilini çaldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziya Selçuk, “Uzaktan eğitimle başladığımız bu süreci ayın 18’ine kadar sürdüreceğiz. 21’inden itibaren başlayacak süreç için planlamalar sürüyor. Bir öğretmen için bir okulun açılışı ne demek bunu bir öğretmen gibi bilmek kolay değil” dedi.

Bütün öğretmen ve öğrencilerin neyi nasıl yapacağıyla ilgili bütün kural ve ders çizelgeleriyle ortaya konduğunu belirten Selçuk, şunları söyledi: Erişimi güç olan çocuklarımız için de hazırlarımız sürüyor. Bunlardan biri 5 binin üzerindeki EBA destek çalışmamız. Tüm hızımızla çalışmamız başladı. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum.

İLGİLİ HABEREBA TV uzaktan eğitim ders programı: 31 Ağustos EBA ders programı ve saatleri açıklandı!EBA TV uzaktan eğitim ders programı: 31 Ağustos EBA ders programı ve saatleri açıklandı! İLGİLİ HABEREBA TV canlı yayın: EBA TV online kanal listesi ve frekans ayarlarıEBA TV canlı yayın: EBA TV online kanal listesi ve frekans ayarları İLGİLİ HABEREBA öğrenci giriş ekranı! EBA şifre alma işlemleri neler?EBA öğrenci giriş ekranı! EBA şifre alma işlemleri neler?

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.