DOLAR 32,5435 0.24%
EURO 34,9486 0.43%
ALTIN 2.441,370,12
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Corona testleri pozitif çıkınca mahalle karantinaya alındı!
  • Haber Ondan
  • Corona testleri pozitif çıkınca mahalle karantinaya alındı!

Corona testleri pozitif çıkınca mahalle karantinaya alındı!

ABONE OL
Temmuz 24, 2020 20:44
Corona testleri pozitif çıkınca mahalle karantinaya alındı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konuyla ilgili Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada, Şiran ilçesine bağlı Erenkaya Mahallesinde 11 kişinin corona virüsü (Covid-19) testinin pozitif çıktığı, yapılan filyasyon çalışmaları sonucu kamu sağlığının korunması ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla söz konusu mahallede karantina tedbiri uygulanmasına karar verildiği duyuruldu.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Erenkaya Mahallesinde ikamet eden veya il dışından buraya gelenlerin testlerinin pozitif çıkması ve temaslı kişilerin fazla olması nedeniyle mahallede en az 14 gün sürmesi beklenen karantina tedbiri kararı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı ve saat 19.00 itibariyle bahse konu mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

Gümüşhane’de 18 Temmuz günü merkeze bağlı Kaletaş köyünde 5 kişinin testi pozitif çıkınca köy corona virüsü tedbirleri kapsamında karantina altına alınmıştı. (İHA)

İLGİLİ HABERGüncel can kaybı ve vaka sayısı açıklandı! İşte 24 Temmuz corona tablosu...Güncel can kaybı ve vaka sayısı açıklandı! İşte 24 Temmuz corona tablosu…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.